Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja już jestem 10kg na plusie
trochę widzę, że poszło w uda i biodra, ale nie przejmuję się, bo zawsze byłam szczupła, w końcu mam krągłości ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już jestem 10kg na plusietrochę widzę, że poszło w uda i biodra, ale nie przejmuję się, bo zawsze byłam szczupła, w końcu mam krągłości ;-)
Mnie poszlo w zad;-)
Tez sie zastanwiam czy te wagi dobrze dzialaja;-)
Moim skromnym zdaniem na tym etapie ciazy 900 gramow to chyba troche przymalo i chcac nie chcac powieszenie sie brzucha, biustu i to co Aga napisalas to juz jest przybytek kilogramkow.
Chyba, ze ktos stara sie dbac o linie w czasie ciazy![]()
Ale nie wiem, nie jestem ekspertem i moze jest tez taka mozliwosc, ze niektore kobiety przybieraja w ciagu ciazy tylko 3 kg.
ja nie dbam o linięciągle mnie ciągnie na słodkie ale mam zgagę:-(choć ostatnio zjadałam 2 tabliczki czekolady w 2 dni i zgagi zero :-);-) do tego pochłaniam orzeszki w czekoladzie i polewie cukrowej ale po tych zgaga się pojawia
jem normalne śniadano obiad nieraz 2 razy w ciągu dnia
do tego kolacja nieraz bardzo późno
i codziennie pochłaniam ostatnio litr maślanki z kawałkami czekolady ....
więc nie uważam że dbam o linię po prostu myślę że "troszkę" dodatkowych kg co mam sprzed ciąży idą tam gdzie muszą i z nich jest brana cała energia ;-)
zresztą ginekolog mi mówił że mam się pilnować z wagą ale myślę że jak dużo nie przybieram to nie muszę pewnie jakbym się pilnowała to nadal bym była na zero
Byłam na dworze na małym spacerkuwczoraj taki upał a dziś tak szaro i zimno że polar musiałam ubrać
niech się ta pogoda zdecyduje na konkret bo czuję że mnie coś bierze
![]()
To ja Ci zazdroszcze przemiany materii:-)
U nas tez chlodno ale ja sie ciesze..zyje nadzieja,ze po tych upalach co byly i tych ostatnich paru mokrych dniach grzyby zaczna wyskakiwac:-)Kurde do tej pory bylo tak sucho,ze nawet trujacych nie bylo....Jutro moze podjade i zerkne czy jakies grzybenki na mnie nie czekaja ;-)
ja lubie jeździć na grzybki jedyne co mnie przeraża to kleszcze i pająki między drzewami![]()
![]()