reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kaja heh, mam nadzieje, z moj synek nie odziedziczy mojej ambicji, bo moja jest troche przesadzona i czasem sie w niej zatracam. Niech odziedziczy te dobra strone ambicji, tej zlej niech nie bierze.

Trzymaj sie tam. Domyslam sie, ze 5 godzin to duzy wysilek. Tak jak pisalam wyzej, ja tez juz nie mam tych sil nawet co mialam jeszcze miesiac temu i wczoraj z pracy musialam zrezygnowac, bo chyba bym fiknela :szok:

reklama
Witam z kawusią ;-)
agbar - super, że magnez działa - cieszę się, więc na leżaczek zabieraj też polskie książki :-)
Karoli - spójrz na to tak, te tłumaczenia, wkuwania - twój synuś zapewne skorzysta jak ty się tak wyuczasz to on też :-D

Zaprosiłam dziś koleżanki, mamy takie cykliczne spotkania, taka mała rada pedagogiczna :szok::-) muszę przygotować jakieś jadła na popołudnie, narazie do pracy - czuję, że nie będę lubić piątku (wbrew pozorom bo się uwielbia) mam 5 lekcji bez okienka to dla mnie naprawdę duży wysiłek. Dobrze, że na boisku mamy nowe ławki :-D

A to sprawdzaj,sprawdzaj czy wygodne;-):-D

Witam porannie!!! Szans nie mam by poczytać co napisałyście przez dwa dni ....ech. Zaraz do pracy spadam, planuję do świąt nauczać języka ojczystego m. innymi dziewuchę, z którą mogę się spotkać na porodówce...... Nadal walczę z przeziębieniem..... Życzę miłego dnia i zdrowia!!!!!:-)

Witam Was dziewczyny:) Zauważyłam ostatnio na mojej piżamce dziwne żółtawe plamki na wysokości piersi,a dziś jak wstałam to dosłownie tam było mokro więc to jakaś wydzielina płynąca z moich cycuszków. Czy któraś z Was też tak może ma? zauważyłyście coś podobnego u siebie???

Witam Was dziewczyny:) Zauważyłam ostatnio na mojej piżamce dziwne żółtawe plamki na wysokości piersi,a dziś jak wstałam to dosłownie tam było mokro więc to jakaś wydzielina płynąca z moich cycuszków. Czy któraś z Was też tak może ma? zauważyłyście coś podobnego u siebie???
Tak kochana to jest normalna rzecz. Tzw. siara oznacza że Twoje piersi rozpoczęły już produkcję pokarmu. Mi pojawiła się już w 18 tyg. ciąży.Objawia sie na ubraniach co jakis czas niekoniecznie codziennie:):tak::happy:Wszystko jest jak najbardziej wporzadku:happy:

To siara, mi na szczęście nie moczy bielizny, ale wystarczy trochę nacisnąć pierś i leci :-)

Witam wśród żywych :-D ten tydzien był jakiś wściekły. Na szczęście dzisiaj żadnego latania, tylko sprzątanie itp. byłam wczoraj u mojej ginki z wynikami, są złe niestety :-( dostałam 2 recepty i pan w aptece miło mnie poinformował, że jestem lżejsza o 125 zł :-( ale najważniejsze, żeby byc zdrowym, bo wtedy mała tez będzie zdrowa :tak:
na szkole rodzenia zaliczylyśmy karmienie piersią, kurcze, nie wiedziałam, że dziecko ma sutka aż w przełyku, bo tak zasysa pierś :szok:

To siara, mi na szczęście nie moczy bielizny, ale wystarczy trochę nacisnąć pierś i leci :-)

Witam wśród żywych :-D ten tydzien był jakiś wściekły. Na szczęście dzisiaj żadnego latania, tylko sprzątanie itp. byłam wczoraj u mojej ginki z wynikami, są złe niestety :-( dostałam 2 recepty i pan w aptece miło mnie poinformował, że jestem lżejsza o 125 zł :-( ale najważniejsze, żeby byc zdrowym, bo wtedy mała tez będzie zdrowa :tak:
na szkole rodzenia zaliczylyśmy karmienie piersią, kurcze, nie wiedziałam, że dziecko ma sutka aż w przełyku, bo tak zasysa pierś :szok:
O jak fajnie chodzisz juz na szkole rodzenia:-) ja tez nad tym myślę ale nie wiedziałam że to już można:-D W takim razie pozostaje mi już tylko wybór szkoły:tak:
a mnie dzisiaj strasznie głowa boli,pewnie przez t pogodę:-(

Dziękuje dziewczyny, to teraz już będę spokojna wiedząc że nie jestem z tym sama:)

Pasibrzuch a ile płacisz za szkołę rodzenia? i jakie wrażenia masz po lekcjach??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ulenka jak ci sie cos przypomni, ze chcesz cos dopisac do swojego poprzedniego posta to go edytuj, w ten sposob bedzie jedna twoja wypowiedz, a nie trzy jedna pod druga.
A w przpadku, gdybys chciala odpowiedziec kilku osobom na raz to klikaj na znak "+".
Bedziemy Ci bardzo wdzieczne;-)

reklama
ulenka jak ci sie cos przypomni, ze chcesz cos dopisac do swojego poprzedniego posta to go edytuj, w ten sposob bedzie jedna twoja wypowiedz, a nie trzy jedna pod druga.
A w przpadku, gdybys chciala odpowiedziec kilku osobom na raz to klikaj na znak "+".
Bedziemy Ci bardzo wdzieczne;-)
ok dzięki za podpowiedź,j jeszcze nie obeznana w tym wszystkim:-D

Do góry