reklama
Marika30708
Fan(ka)
W moim miescie kobieta sprzedaje ta z FP z misiami za 100zl. Po utargowaniu sie zeszla do 90zl bo niby zadbana. Wydaje mi sie ze sporo kosztuje
My mamy tą: TINY LOVE -------- KARUZELA MAGICZNA Z PROJEKTOREM (3970567588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i na ten moment mogę polecić ;-)
i na ten moment mogę polecić ;-)
Anisen
kochamy Cię mocno
milusia21
Fanka BB :)
kurczę ja mam karuzelę po chłopcach z baby ono,ale niestety mam łóżeczko turystyczne i nie moge przykręcić karuzeli
Anisen świetnie wyglada ta dostawka!
A ja z recji tego że Zosieńka dostała troszkę grosza,kupiłam już jej na "zapas" coś takiego
TRAMPOLINKA Z WESOŁYM PLACEM ZABAW + dźwięki 696 (3950662387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kupione-niech czeka
Anisen świetnie wyglada ta dostawka!
A ja z recji tego że Zosieńka dostała troszkę grosza,kupiłam już jej na "zapas" coś takiego
TRAMPOLINKA Z WESOŁYM PLACEM ZABAW + dźwięki 696 (3950662387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kupione-niech czeka
Ostatnia edycja:
Anisen
kochamy Cię mocno
Milusia dla dziecka które chodzi ale też czasem jeździ rewelacja. Bo jak nie potrzebna to sie ją łatwo składa i jedzie sam wózek a jak potrzeba raz dwa i masz miejsce siedzące dla drugiego bąbla. a do tego tak samo łatwo to wypiąć jak trzeba jechać tylko samym wózeczkiem albo wózeczkej wsadzić do bagażnika Ja ją uwielbiałam. Tyle ze mój Kuba ma juz ponad 2,5 roku i oprotestował jazdy wszelkie potrafi pól miasta przejąc i na wózek nie popatrzy nawet . Szkoda by stalo i sie kurzyło
_Hope
Anisen byłabym zainteresowana bo moja Marti choć starsza niż'Twój'Kuba to nóżki jej się szybko męczą i lubi zasypiać podczas spacerów kochana jeśli możesz to napisz mi maila z ceną i jeśli możesz to kilka zdjęć jeszcze jestem też ciekawa czy oparcie można choć trochę opuścić jeśli dziecko zaśnie?
reklama
_Hope
A i mój mail przepraszam zapomniałam . basi6@op.pl