reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

My mamy rainforets :) i jestem bardzo zadowolona muzyka klasyczna idealnie usypia i lampka daje delikatne miłe światło :) pluszaki się kręcą a liście falują i przyciągają wzrok , Zosia jest zadowolona i zafascynowana :)

reklama
W moim miescie kobieta sprzedaje ta z FP z misiami za 100zl. Po utargowaniu sie zeszla do 90zl bo niby zadbana. Wydaje mi sie ze sporo kosztuje

tak. ja mam ja zamocowana na jumper fx DSC04121.jpg

Załączniki

• DSC04121.jpg
    DSC04121.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 209
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Milusia dla dziecka które chodzi ale też czasem jeździ rewelacja. Bo jak nie potrzebna to sie ją łatwo składa i jedzie sam wózek a jak potrzeba raz dwa i masz miejsce siedzące dla drugiego bąbla. a do tego tak samo łatwo to wypiąć jak trzeba jechać tylko samym wózeczkiem albo wózeczkej wsadzić do bagażnika Ja ją uwielbiałam. Tyle ze mój Kuba ma juz ponad 2,5 roku i oprotestował jazdy wszelkie ;) potrafi pól miasta przejąc i na wózek nie popatrzy nawet . Szkoda by stalo i sie kurzyło ;)

Anisen moi chłopcy też 2 latka mieli jak sprzedałam ich wózek :-)ale dla kogoś z małą różnicą wiekową super rozwiązanie-przyznam ze nawet nie wiedziałam że takie bajery są:-D

Anisen byłabym zainteresowana :) bo moja Marti choć starsza niż'Twój'Kuba to nóżki jej się szybko męczą :) i lubi zasypiać podczas spacerów:) kochana jeśli możesz to napisz mi maila z ceną i jeśli możesz to kilka zdjęć jeszcze:) jestem też ciekawa czy oparcie można choć trochę opuścić jeśli dziecko zaśnie?

reklama
Do góry