reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Fifka kupowałaś teraz z gondolą tego x landera?czy samą już spacerówkę?wózek super,miałam taki bliźniaczy i był rewelacja!moi chłopcy do 2lat jeździli później wózek w odstawkę-tylko fakt ja po miescie z nimi dwoma nie śmigałam sama,zawsze btł ktoś do pomocy

a ja trochę wybiegnę w przyszłość...jaki fotelik samochodowy polecacie dla takiego dziecka które już siedzi?Bo ja mam 9-36kg i nie jestem z nich zadowolona...

Ostatnia edycja:
Anisen noż się obejrzałaś :-D Może jakbyś podała jakąś sensowną cene a ja tamtej dostawki bym nie kupiła to na pewno byłabym zainteresowana :-D

Milusia
nie, kupiłam samą spacerówkę.Nie potrzebna mi gondola bo w razie czego mam swojego starego Tako z gondolą. Często chodzę w chuście a i wersji spacerowej można użyć jako gondoli rozkładając na płasko (mam miekkie nosidło w domu w razie czego) Chciałam nowy wózek a sama spacerówka jest połowe tańsza...

Co do fotelika my mamy 9-18kg i ja jestem zadowolona. Można go lekko położyć jak dziecko zaśnie co jest bardzo pomocne. Nie wiem jaka to firma naszego,,, dostaliśmy od brata męża to nie pogardziliśmy :-) Jak Adrian wyrośnie z nosidła to dla Konrada kupimy ten większy.

a ja jestem zadowolona z naszego podwójnego sprzętu, Nataniel na spacerach jeździ w wózku i coś czuję, że nie prędko będzie spacerował. wózek ciężkawy ale to raczej przez wagę moich dzieci heh. zwrotny niesamowicie jest i na prawdę nie żałuję, że go zakupiłam

Milusia
Nataniel jeździ teraz w maxi cosi tobi 9-18kg, bardzo fajny fotelik :) i też można go pochylić do tyłu jak dziecko uśnie

Vinga widziałam :-) super jest! Fajnie wygląda jak dwójka jest zapakowana. :-D A to że będzie w wózku jeździł to tylko ci się tak wydaje... Konrad tylko jeździł i nie było za bardzo mowy o chodzeniu aż pewnego dnia schowałam wózek i tak zostało. Teraz naprawdę dużo chodzi pieszo i wózka nie używa... a pamiętasz moje rozterki na początku ciąży? Pół roku dla takiego malucha to kupa czasu.

Fifka ja będę dążyła do tego, żeby jak najwięcej jeździł w wózku, bo nie wyobrażam sobie go gonić po chodnikach. na wsi może chodzić gdzie chce ale jak się przeprowadzimy do miasta to tylko wózek :) a potem może taka podstawka jak ty zakupiłaś. do parasolki też można ją przymocować?

Vinga do każdego wózka można :-)

No Konrad jest dzieckiem które nie ucieka...zawsze trzyma się dzielnie za rączkę i nie odstawia cyrków więc ja tam się nie boję nawet na miasto jechać ale fakt... każde dziecko jest inne

Nataniel w domu ładnie chodzi za rękę, ale na dworze dziki zwierz w niego wstępuje ;) i ręka jest bee i oczywiście zawsze biegnie w innym kierunku niż ja idę :-p

reklama
Do góry