ikasiu wedlug mnie wystarcza dwie koszule , u mnie do porodu daja i tak sie poplamia krwia a jak wszystko z mama i dzidzia topuszczaja na 3trzecia dobe czyli jestes w szpitalu dwa dni i mysle ze dwie w zupelnosci starcza bynajmniej mi starczyly
reklama
lkasia
Fanka BB :)
Ivi ale ja cesarka wiec do porodu fostane pewnie ta ich pizamkepotem oczywiscie do przebrania,ale to też na następny dzien bo wcześniej leżenie ...u mnie trzymaja 3dni po cesarce,oczywiście jeśli wszystko jest ok..dlatego nysle ze dwie chyba wystarcza? Ja nie znoszę koszul
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ikasia- hehe ale i tak będziesz krwawić po porodzie do tego nei wiem jak z raną (tu się kompletnie nie wypowiadam bo nie wiem). Ja jestem z tych, którzy wolą mieć zawsze "trochę więcej" ale też i do szpitala mam dość daleko by po każdą rzecz jeździć Ja bym wzięła jedną na każdy dzień + jedną.
U nas tez daja do porodu szpitalna, a pozniej juz swoja, ale lepiej miec koszule bo szybciej ja podniesiesz jak przyjdzie lekarz zbadac krocze czy tam rane po cc.
A macie linka do tych koszul, bo chcialabym popatrzec co wybralyscie.
A macie linka do tych koszul, bo chcialabym popatrzec co wybralyscie.
inomama
Ikasia - ja też nie cierpię koszul, koszulek, ale w tym wypadku warto mieć...choćby po to, by zasłonić, to co jeszcze długo bedzie nieestetyczne
ja kupiłam taką
Koszulka ciążowa do karmienia 1383 rozmiar 36 (3653124273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja kupiłam taką
Koszulka ciążowa do karmienia 1383 rozmiar 36 (3653124273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
vinga89
mamusia syneczków
ja kupiłam 3 koszule
BAWEŁNA KOSZULA dla kobiet w ciąży karmiących XL42 (3649351926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. niebieska
100 % BAWEŁNA Koszulka ciążowa, do karmienia XL 42 (3629184677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. różowa
Koszulka dla kobiet w ciąży i karmiących XL 42 (3630494975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. niebieska
inomama ale sexi ta koszulka moje takie bardziej mamuśkowe hehe
BAWEŁNA KOSZULA dla kobiet w ciąży karmiących XL42 (3649351926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. niebieska
100 % BAWEŁNA Koszulka ciążowa, do karmienia XL 42 (3629184677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. różowa
Koszulka dla kobiet w ciąży i karmiących XL 42 (3630494975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. niebieska
inomama ale sexi ta koszulka moje takie bardziej mamuśkowe hehe
milusia21
Inomama WOW mąż by mi kazał w szlafroku chodzić w szpitalu gdyby ją zobaczyłbo jest no sexsi jak na poporodową jeszcze ochoty mężowi narobisz a tu nic nie dostanie(ale koszulka śliczna,bardzo mi się podoba...chyba "niechcący" pokaże mężowi)
Ja też niecierpię koszul nocnych,dla mnie piżamka to super wersja:-) dlatego na razie kupiłam jedną koszulę mamsiną z odpinkami do karmienia i jedną piżamkę,szkoda mi kupować następną koszulę jak po wyjściu ze szpitala nie będę w niej chodzić,,,
Ja też niecierpię koszul nocnych,dla mnie piżamka to super wersja:-) dlatego na razie kupiłam jedną koszulę mamsiną z odpinkami do karmienia i jedną piżamkę,szkoda mi kupować następną koszulę jak po wyjściu ze szpitala nie będę w niej chodzić,,,
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
No to jak wasze sa normalne no to ja mam mega koszule w pieski albo swinki chyba a druga juz jedno kolorowa ale mam jeszcze gdyby sie udalo w sylwestra jechac to z brokatowymi napisami w stylu gangsta graffiti gimbastyczna ze rzecz jasna mi to ryba jaka Wazne ze nie trzeba zadzierac pod szyje zeby karmic ...
A ja chodze jak opentana obok pokoiku Mikiego i przYgoadam sie jak sroka w gnat na komode jestem taka zadowolona ze chyab jeszcze dzis tam ciuszki wpakuje
A ja chodze jak opentana obok pokoiku Mikiego i przYgoadam sie jak sroka w gnat na komode jestem taka zadowolona ze chyab jeszcze dzis tam ciuszki wpakuje
reklama