reklama
Marika30708
Fan(ka)
Bluelovi ja uwierzę, jak zobaczę po urodzeniu, a tak bardzo ostrożna jestem w różowych zakupach ;-)
P
Pustiszi
Gość
No dobra tak zrobie myslalam ze pierwszy rzut mocniejszy a pozniej normalnie 30-40 stopni supcio szybciej sie upierze szybciej wyschnie szybciej bede sie cieszyc prasowaniem
Ja mam 2 przescieradla na przewijak i takie cieplutaśne matki zeby codziennie nie prac przescieradelka
Musze jeszcze troczki podoszywac do oslonki na szczebelki i poduchy matko a ja przy maszynie siedzialam z 8 lat temu :/ mami nie zdazyla juz doszyc ...
A dzis i jutro malujemy pokoik malego juuupi
Ja mam 2 przescieradla na przewijak i takie cieplutaśne matki zeby codziennie nie prac przescieradelka
Musze jeszcze troczki podoszywac do oslonki na szczebelki i poduchy matko a ja przy maszynie siedzialam z 8 lat temu :/ mami nie zdazyla juz doszyc ...
A dzis i jutro malujemy pokoik malego juuupi
Marika,Dziekuje, no mi sie ostatnio bardzo brazowe wozki podobaja , ale ten niebieski tez ladny, no niestety wszystko w jednym kierunku jazdy, przodem do mnie.
My tez musimy odswiezyc mieszkanko, zwlaszcza salon, i korytarz.
Pustiszi jaki kolor bedzie mial pokoj?
My tez musimy odswiezyc mieszkanko, zwlaszcza salon, i korytarz.
Pustiszi jaki kolor bedzie mial pokoj?
P
Pustiszi
Gość
Sylka - a wiec z racji ze kocham beże i brązy to ( jakos sie to nazywa ten kolor) ale taki sliczny brązik ze słonecznikowym z racji tego ze mial byc brązowo- turkusowy ale turkus jakby nie istnial wogole W obi niet w praktikerze niet a brak czasu zmusil mnie do zastepstwa wiec bedzie brązowo-zolty zobaczymy jak wyjdzie w praktyce
sylka na żywo jest jasniejszy na zdjęciu wyszedł ciemny w sumie...No na metkach pisze pranie reczne a że w automacie mam taki program tak ,wiec pierze się już w automacie,uzylam delikatnego proszku,płatkow mydlanych,bo może po proszku bedą jakies odbarwienia,tym bardziej że pisze wszedzie,żeby uzywac wody z mydlem do prania.
Odświezyć musze,bo jednak czuc troszke wilgocią ten wózek.
Odświezyć musze,bo jednak czuc troszke wilgocią ten wózek.
reklama
P
Pustiszi
Gość
Fajny ten brum brum
I bodziaki cool !!!!!
ja kupiłam w leclercu (nie wszedzie jest ten sklep) 7szt. Za jakies 30 zł sie opyla jak nic
I bodziaki cool !!!!!
ja kupiłam w leclercu (nie wszedzie jest ten sklep) 7szt. Za jakies 30 zł sie opyla jak nic