reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
No dobra :) tak zrobie myslalam ze pierwszy rzut mocniejszy a pozniej normalnie 30-40 stopni :) supcio szybciej sie upierze szybciej wyschnie szybciej bede sie cieszyc prasowaniem :)

Ja mam 2 przescieradla na przewijak i takie cieplutaśne matki zeby codziennie nie prac przescieradelka :)

Musze jeszcze troczki podoszywac do oslonki na szczebelki i poduchy matko a ja przy maszynie siedzialam z 8 lat temu :/ mami nie zdazyla juz doszyc ...

A dzis i jutro malujemy pokoik malego juuupi :)

Marika,Dziekuje, no mi sie ostatnio bardzo brazowe wozki podobaja , ale ten niebieski tez ladny, no niestety wszystko w jednym kierunku jazdy, przodem do mnie.

My tez musimy odswiezyc mieszkanko, zwlaszcza salon, i korytarz.
Pustiszi jaki kolor bedzie mial pokoj?

Sylka - a wiec z racji ze kocham beże i brązy to ( jakos sie to nazywa ten kolor) ale taki sliczny brązik ze słonecznikowym z racji tego ze mial byc brązowo- turkusowy ale turkus jakby nie istnial wogole :szok: W obi niet w praktikerze niet a brak czasu zmusil mnie do zastepstwa wiec bedzie brązowo-zolty :) zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :):)

witam. któraś z was pisała o promocyjnych cenach na bodziaki w Tesco. Potwierdzam! Wczoraj nabyłam 5-pak za jedyne 11 zł. DSC05601.jpg

Załączniki

• DSC05601.jpg
    DSC05601.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 57
A ja cieszę się jak dziecko,wczoraj zakupiliśmy dla małej Kiniowóz :D tzn wózek x lander Xa,ale używany mam nadzieje że ladnie bedzie się sprawował :) tylko zastanawiam się czy prać te elementy miekkie pokrowce itp w automacie czy ręcznie....
DSC_4538.jpg

Załączniki

• DSC_4538.jpg
    DSC_4538.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 62
sylka na żywo jest jasniejszy na zdjęciu wyszedł ciemny w sumie...No na metkach pisze pranie reczne a że w automacie mam taki program tak ,wiec pierze się już w automacie,uzylam delikatnego proszku,płatkow mydlanych,bo może po proszku bedą jakies odbarwienia,tym bardziej że pisze wszedzie,żeby uzywac wody z mydlem do prania.
Odświezyć musze,bo jednak czuc troszke wilgocią ten wózek.

reklama
Do góry