reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ikasia zdecydowanie 62, ja taki mialam to na poczatek i tak byl nieco za duzy, jak urodzimy w styczniu do do 3 mscy i bedzie wiosna, wiec az tak dlugo nie bedzie potrzebny ten kobinezon.

Ania Sliczne lozeczko:-) Karuzela czadowa:-)

reklama
ania super łóżeczko...oj jak ja się juz nie mogę doczekac tych naszych Szkrabów:):)

A ja dzisiaj wyczytałam ze ZIAJKA jest bardzo dobra dla dzieciaków:)...I podobno maj rewelacyjną oliwkę:)...Krem na zimę to podobno tylko Niveac I taki tez kupiłam....zastanawiam sie jeszcze nad kremem do pupci....bo sudocream chce kupic, ale to juz jak będzie uczulona...a taki na codzien...hm....chyba tez zainwestuje w ziajkę...I płyn do kapieli tez pewnie kupie z tej serii:):)

ikasia- kombinezonik tez mysle 62, a jesli chodzi o krem do pupki to taki na codzien to tez dobry jest bepanthen a na lekkie podraznienia linomag sie super sprawdza
aniia - slodziasne te ciuszki, I takie hihihihi "chlopiece" kolory :) Super!!! kto powiedzial ze wszystko musi byc rozowe :) Ja tez unikam tego koloru jak tylko moge :) Choc nie powiem, pare rzeczy oczywiscie mam :)
A karuzelka I lozeczko super :)
Ja sie teraz rozgladam za poscielka do lozeczka jakas fajna :) musze "przegrzebac" allegro :)

Pustiszi - szalona Ty!!!! to chyba prezenty ślubne! albo z torbami poszliście...albo kredyt wzieliście...ale cudne rzeczy!!!!

Sylka - druga obkupiona na amen:) synek podjarany wózkiem?

Ania - ototo! po co róż tylko! a łózeczko boskie jest! u mnie też stoi już i tez gołe na razie:) na zmiane Kajtek albo kot tam sie ładują...

sliczne rzeczy

Ikasia ja kombinezon pierwszy mam taki mini chyba 56 ale i tak sie dziec w nim topil mojego brata bo dzieciaczki podkurczone sa , ale mam tez 62 i 68 i 74 :p po starszaku

Anisen ja tez nic nie kupuje nie patrze ... ale moze dlatego ze mam wiekszosc po starszym ... a to czego nie mam jest czas ... przy pierwszym juz dawno planowalam myslalam szukalam i kupowalam :p

Ja mam też 62 i 68 i 74 :) Kinga lutowa, Kuba praktycznie wrześniowy ;)
Kinga jak z nią wychodziłam ze szpitala to miała nawet misiaka ciepłego 56 bo w tym 62 pływała , jak ją ubrałyśmy w dyżurce to nam zjechała że buzi nie było widać i zaraz było przebieranie w misiaka ;) też cieplutki bardzo, ale taki mniej kombinezowaty a reczej ocieplny miś :)) A Kinga nie była mała : uordziła sie z wagą 3850 i 56 cm. teraz własnie ten 56 zapakuje na wyjście :))
A ja kupowalam tylko ten maleńki nowy a resztę wynalazłam na tablicy ina allegro za grosze ( tak mozna powiedzieć skoro 62 kosztował mnie 40 zł a ten 74 z wójcika to nawet 30 z przesyłką )

Ilkasia ja też kupiłam kombinezon na 62. Mam nadzieję że Maluszek się nie utopi, ale jak tak piszecie to zaczynam się zastanawiać czy nie dokupić jeszcze jakiegoś misia czy śpiworka, co by mi dziecię w nim nie utonęło??
Ania piękne łóżeczko - mi się też takie marzy. Oglądałam w internecie, ale na razie muszę czekać ze względu na remont.

reklama
synek podjarany wózkiem?

Tak podobala mu sie jazda, odrazu wkladal miśki do wozka. Ale tez jest zazdrosny, wczoraj jak robilam fotke ubranek to na poczxatku sie cieszyl a pozniej wszystkie pozwalal z lozka i sie obrazil, musialam mu pokazywac zdjecia jego ubranek jak robilam zdjecie a on byl jeszcze w brzuszku. Widze, ze coraz czesciej bywa zazdrosny.

Z tymi kombinezonami chyba zalezy od firmy, bo niby rozmiar ten sam a jeden wiekszy od drugiego, 56 bylby chyba idealny na wyjscie ze szpitala , z tym , ze wlasnie trzeba wziasc pod uwage jakie dzeicko sie urodzi, bo jedne maja 50 cm inne 55 a sa dzieci ktore rodza sie na 60 cm. Wiec mysle ze ten rozmiar 56-62 jest najlepszy na ta pierwsza zime:-) I tak prawdopodbnie bedzie w nich luz.

Ostatnia edycja:
Do góry