reklama
A ja chyba kupie do białego i do kolorow. Bo jak przyjdzie prac pieluchy tetrowe, czy nawet spioszki , bodziaki pewnie wieksozsc bede miala w jasnych kolorkach to chyba lepiej uzyc do bialego. My mamy Kaufland calkiem niedaleko:-)
Milusia ja przy Julii kupiłam obydwa na początku uzywalam tak jak trzeba a potem jak byłam zmęczona lub któryś sie skończył to sypałam co miałam pod ręka . Teraz kupiłam do kolorów bo białych ciuszków mam narazie mało moze kupię jakiś mały do pieluch ale jeszcze zobaczę .
Anisen
kochamy Cię mocno
Ja miałam do kolorów i do białego jak proszek a płyny tylko do kolorów. Lepiej sie wypłukiwał płyn, mocniej prał proszek Teraz popatrzyłam na tego jelenia ale w sklepie naprzeciwko mnie i on kosztuje prawie 9,5zł za 1 l. Więc jeszcze nie kupiłam
Za to obiecałam sobie ze ... nie kupuje nic póki nie zrobie renamentu co mam a co nie za to znalazlam pajacyk po Kubusiu rozmiar 56 który miał na wyjście ze szpitala i sie rozmarzyłam
Za to obiecałam sobie ze ... nie kupuje nic póki nie zrobie renamentu co mam a co nie za to znalazlam pajacyk po Kubusiu rozmiar 56 który miał na wyjście ze szpitala i sie rozmarzyłam
Załączniki
Anisen
kochamy Cię mocno
Moi alergicy to do 6 miesiaca tylko emolienty ale potem ziajka super ) Bratowa teraz stosuje i maluszka od urodzenia i bardzo chwali. Ja mam dwa małe opakowania dla maluszka, moze ten trzeci nie będzie alergiczny albo nawet atopowy
Czikusia ja tylko ziajke na ciemieniuszke i nic innego tej firmy ale słyszałam ze bardzo dobre i delikatne kosmetyki . Sama jeszcze niewiem co kupic napewno oliwke bambino a co do kąpieli ???? Nie mam pojęcia jonsona nie chce bom mam przykre doświadczenia z julka chociaz ona wogóle ma wrażliwa skórę jak jej tatuś Od wszystkiego plamki lub krostki wyskakują takze dla niej mam kosmetyki cadum francuskie koleżanka mi załatwia w Polsce chyba ich nie ma a do tej pory oliatum i dla dzidzilka tez kupię ten oliatum
reklama
Marika30708
Fan(ka)
JA mam 2 butelki Oilatum zakupione, tego używają w szpitalu, ja też tego używałam. Taka butla 500ml używana do wanienki starczy na pół roku. Po tym niczego dodatkowo nie trzeba używać, tylko krem pielęgnacyjny za uszami, i we wszystkich zgięciach. Zasypki nie używałam i nie zamierzam