anbas
Mamusia Kubusia
Ikasia bardzo fajny ten projektor, ja bym chciała
1. jakaś karuzele elektryczną z projektorem, poleca coś która.
2. A miałyście elektroniczną nianię, bo tez się zastanawiam.
3. Kolejna potrzebna rzecz to termometr bezdotykowy, może coś polecicie
1. Co do karuzelki to sie nie wypowiem bo sama jeszcze nie zdecydowalam ale dziewczyny pisaly juz o takich fajnychnie pamietam nazwy ale vinga doradzi bo ona wlasnie taka fajna ma
2. Nianie mam I polecam baaardzo szczegolnie jak ktos mieszka w domu. Bardzo sie przydaje. Ja mam angelcare z monitorem oddechu. I u mnie sie bardzo sprawdzila.
3. Jesli chodzi o termometr bezdotykowy to juz pisalam ze sama sie rozgladam ale doswiadczen swoich nie mialam. Ale od tego czasu pogadalam z kilkoma osobami ktore maja I wszystkie zgodnie powiedzialy ze wygodne to moze one I sa, ALE... No wlasnie ale...Zdarza im sie przeklamywac temperature nawet o stopien a to przy goraczce bardzo duzo. podobno zalezy czy mierzy sie w odobnych warunkach itd... Wiec teraz juz sie sama zastanawiam czy watro wydac tyle pieniedzy bo to pewnie kolo 150-200 kosztowac bedzie. Wszycy za to zgodnie stwierdzili ze poslikowali sie zwyklym termometrem elektroniczym z gietka koncowka. Wiec chyba zakupie tylko taki. A znalazlam fajny taki dla dzieci wlasnie ktory mierzy temp. bardzo szybko z firmy BEURER (podobno tez dobra) no I cenowo tez duza roznica.
Cos takiego:
Termometr, elektroniczny JFT15 - Portal Dbam o Zdrowie