reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Z tym projektorem to fajana sprawa, tylko kurcze, ja juz jeden mam...tylko jest malo dzieciecy wizualnie...w sesie poprostu zegar I kula...a na scianie daje gwizki zielone, czerwone I zielono-czerwone...sama nie wiem...:eek:

reklama
A ja tam uważam, ze co nam się nie przyda, zawsze można to odsprzedać i trochę kasy się zwróci. Ja jestem takiego zdania. Tablica.pl pęka w szwach ludzie co chwile coś szukają

Popieram słowa Anisen :-D Ja ogólnie twierdzę ze im więcej gadźetów dla dziecka tym "gorzej"... To samo praktykuję teraz z Konradem. Owszem ma zabawki... ale staram się by były przemyślane a nie dla bajeru... dzięki temu jest kreatywny i czasem sami razem tworzymy jakieś zabawki - np, z kapsli i kubków po jogurtach itp. :tak:

Większość rzeczy dla niemowląt jest na dosłownie "chwilę"...

Nianie ja musze kupić.... Do tej pory potzrebna mocno nie była ale jak teraz będę miała dwójkę to na pewno będzie potrzebna... Nawet z Konradem do ogrodu wyjdę jak Adrian będzie spał :-)

I dzięki co do informacji na temat termometru bo też szukam!

Ostatnia edycja:
dziewczyny bylam dziisjaj w hurtowni i normalnei zglupialam bebetto luca mi sie juz wcale nie podoba :(
moj m upatrzyl sobie salarisa red tylko koloru nie wiemy i ten nico plustez wyglada ekstra taki zgrabniutki i mozliwosc w tej hyurtowni dania go na bialy stelaz ahhh zwariuje czy tylko ja mam takie dylematy ;OOO?

blue nie tylko Ty:p...mysle ze Ci sie jeszcze zmieni...az będziesz pewna...tak jak ja co do swojej Murki...wczesniej byl tylko x-lander xa...a teraz...jest tylko mura...ale juz sobie powiedzialam ze nie szukam, nie ogladam...a za miesiac murka bedzie juz u mnie w domku:p

no wlasnie ikasia mamy ten sam problem ;) hihi

marika w sklepie holerka zupelnie te wózki inne niz przez internet :O aaazupelnie sie dzisiajj zdziwilam ;(

Dziś panie z mojej apteki mnie namówiły... Kupiłam aspirator do noska "czysty nosek" :) Cena promocyjna 18,90zł. A do tego w gratisie kubek niekapek AVENT :) Chyba dobry zakup, prawda? ;)

reklama
ja też byłam w hurtowni i też mi się już nie podoba ten wózek, który upatrzyłam sobie przez internet (jedo fyn memo)... za to spodobał mi się x-lander i mutsy, ale mój mężowaty uważa, że mutsy ma za małą gondolę...

a słuchajcie, pisałyście kiedyś, że któreś foteliki maxi cosy są do d... które to były? a które są najlepsze?

a w tej hurtowni kupiliśmy wanienkę, stelaż pod wanienkę, przewijak i kilka pierdół i wolę nie myśleć, ile na to poszło kasy... i w ogóle zaczęłam się bać, że nie zdążę ze wszystkim bo teraz nawet wózek to u nas wielka niewiadoma (a myślałam, że jak pójdę do sklepu to tylko się utwierdzę w wyborze... :/

Do góry