reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
blue kupiliśmy go za 1400zł w Ascocie we Wrocławiu
Akuku świetny ten przewijak - ja też taki bym chciała ale mam problem z miejscem - mieszkam w bloku, na dodatek większość mebli jest nie nasza, zatem nie mogę ich wyrzucić, ani sprzedać więc musimy się z tym wszystkim jakoś pomieścić - taki to jest problem:-(
Monika9 dzięki, rzeczywiście o tym że się tak szybko nie zabrudzi nie pomyślałam

Ostatnia edycja:
Anisen - ja słyszałam, że jest to możliwe bo podobno jak jest chłopie to coś tam wykrywa ;D zapomniałam jak to się nazywa :D Ale nie wiem czy to do końca prawda :) A nie robiłaś 3D na płeć? Czy źle sie obrócił? U mnie na 3d widać dokładnie że między nogami nie ma fajeczki heheh :D Przynajmniej tak było 3 tyg temu. Dzisiaj sie okaże :)

reklama
Mi to sie w ten test raczej wierzyc nie chce...tym bardziej ze pisze ze szybciej niz test ciazowy ...jakas sciema. Skoro test ciazy nie wykrywa to jakim cudem test plci moze cos pokazac?? No tak na chlopski rozum domyslam sie ze wychodzi albo dziewczynka albo chlopiec...A jesli sa bliznieta??
hehehe a poza tym nie wiem czy zwrocilyscie uwage na ostatnie zdanie: "Natychmiastowa reakcja chemiczna wyświetli prognozowaną płeć dziecka w 15 sekund." Takim podejsciem do sprawy to I my mozemy prognozwoac ze bedzie albo chlopiec albo dziewczynka :) A ty przeciez chodzi raczej o pewnosc :)
Moim zdaniem sciema :)

Do góry