reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
widzałyście Test na Płeć Dziecka - Super Nowość !!!! (3504337201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wierzycie ze to mozliwe?
wierzycie ze to mozliwe?
cleopatra1
Fanka BB :)
blue kupiliśmy go za 1400zł w Ascocie we Wrocławiu
Akuku świetny ten przewijak - ja też taki bym chciała ale mam problem z miejscem - mieszkam w bloku, na dodatek większość mebli jest nie nasza, zatem nie mogę ich wyrzucić, ani sprzedać więc musimy się z tym wszystkim jakoś pomieścić - taki to jest problem:-(
Monika9 dzięki, rzeczywiście o tym że się tak szybko nie zabrudzi nie pomyślałam
Akuku świetny ten przewijak - ja też taki bym chciała ale mam problem z miejscem - mieszkam w bloku, na dodatek większość mebli jest nie nasza, zatem nie mogę ich wyrzucić, ani sprzedać więc musimy się z tym wszystkim jakoś pomieścić - taki to jest problem:-(
Monika9 dzięki, rzeczywiście o tym że się tak szybko nie zabrudzi nie pomyślałam
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
Anisen, szczerze, to nie wiem co o tym sądzić. nigdy nie słyszałam o czymś takim...
Anisen
kochamy Cię mocno
ja też nie. dostałam ten link od znjomej która już wie ze jestem w ciązy ona to zachwala strasznie i uparcie twierdzi ze ja wyglądam jakbym dziewczynkę miała a nie chłopca i ze na pewno gin sie pomylił.
Ale myśle ze cos mi tu śmierdzi
Ale myśle ze cos mi tu śmierdzi
Anisen - ja słyszałam, że jest to możliwe bo podobno jak jest chłopie to coś tam wykrywa ;D zapomniałam jak to się nazywa Ale nie wiem czy to do końca prawda A nie robiłaś 3D na płeć? Czy źle sie obrócił? U mnie na 3d widać dokładnie że między nogami nie ma fajeczki heheh Przynajmniej tak było 3 tyg temu. Dzisiaj sie okaże
Anisen
kochamy Cię mocno
nie, ja robiłam zwykłe ale było widać ze chłopak już dwa razy chłop jak nic. Ufam mojemu ginowi
Wstawiłam bo jeszcze nie spotkałam sie z czymś takim
Znajoma to taka wersja która lepiej wie od gina i USG
Wstawiłam bo jeszcze nie spotkałam sie z czymś takim
Znajoma to taka wersja która lepiej wie od gina i USG
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Mi to sie w ten test raczej wierzyc nie chce...tym bardziej ze pisze ze szybciej niz test ciazowy ...jakas sciema. Skoro test ciazy nie wykrywa to jakim cudem test plci moze cos pokazac?? No tak na chlopski rozum domyslam sie ze wychodzi albo dziewczynka albo chlopiec...A jesli sa bliznieta??
hehehe a poza tym nie wiem czy zwrocilyscie uwage na ostatnie zdanie: "Natychmiastowa reakcja chemiczna wyświetli prognozowaną płeć dziecka w 15 sekund." Takim podejsciem do sprawy to I my mozemy prognozwoac ze bedzie albo chlopiec albo dziewczynka A ty przeciez chodzi raczej o pewnosc
Moim zdaniem sciema
hehehe a poza tym nie wiem czy zwrocilyscie uwage na ostatnie zdanie: "Natychmiastowa reakcja chemiczna wyświetli prognozowaną płeć dziecka w 15 sekund." Takim podejsciem do sprawy to I my mozemy prognozwoac ze bedzie albo chlopiec albo dziewczynka A ty przeciez chodzi raczej o pewnosc
Moim zdaniem sciema