reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Sylka ten Bexa nawet nawet :)

Ja też bym z jednej strony chciała używany, a potem ładną spacerówkę kupiłabym nową taką jaka mi sie podoba. Ale mam problem z tym, ze te wózki co mi sie najbardziej podobają to na używane trafić nie moge:) Rozważam ewentualne kupno implasta uzywanego za 600zł plus koszt przesyłki... :)

reklama
Ja akurat nie jestem zwolenniczką trójkołowców...

Ja też myślę nad używanym no ale mam jeszcze czas bo chce kupić wózek dopiero po porodzie. :-)

Fifka ja też nie jestem za trójkołowymi wózkami. Ale czemu mnie to nie dziwi, ze znow sie zgadzamy...:szok:
Prowadzilam kiedyś trojkołowca kolezanki i o nie , to nie dla mnie :)

Ja sie rozglądam za uzywanymi to z tych nowszych modeli bardzo nikt nie sprzedaje jeszcze .... ze dwa bebecar wypatrzyłam no i implast . Aukcja z implastem konczy sie za 2 dni wiec mam coraz mniej czasu do namysłu, ale kurcze kogo nie pytam o radę kazdy doradza mi właśnie ten wózek wiec moze powinnam sie zdecydować !

Hahaha Blanka :-D No tak... Jak kazdy radzi to może i dobry pomysł? Ja na razie nawet nie oglądam bo mam swojego Tako na zimę i śniegi. X landera kupie dopiero bliżej wiosny.

Ja też prowadziłam trójkołowca i kiedy np. trzeba unieść tyle koła - bo o coś zahaczyły można wózek łatwo przewrócić. No ale mówie każdy ma inne wymagania na moich wertepach bym nie dała rady :tak:

Ja mam spacerówkę trzykołową Espiro Magic 3, teraz wiem, ze chce 4 kołowy wózek. Nie to, ze mi źle prowadzić, czy jest nie stabilny, bo jest wręcz przeciwnie. Tylko to, ze jak jest podjazd dla wózków, a po środku schodki to nie da się wjechać 3 kołówką

ja na pewno kupie uzywany, tylko wlasnie, zeby znalesc model jaki chce, codzinnie sledze tablice.pl. Ja mialam nowy dla Dawida i co okazalo sie , ze polowa z niego zginela:biggrin2:

A jak kupujecie nowy, to tez mozna go zawsze sprzedac pozniej.

Marika Twoj synek chodzi do zerowki, bo widze , ze jest rocznik mojego Dawida 2008.

marika no wlasnei ja sie kiedys sralam za 3 kołowką a teraz juz mnie nie kreci jakos ;))
ja wam podawalam 2 modele a wkoncu jestem zdecydowana na 3 ..hm :) i za przystepna cene z maxi cosi city jak chcialam wiec najpierw pojadde do hurtowni obejrzec czy funkcjonalny a kolor blekitny alno jasny ,sivy nie wiem jeszcze . ten solaris ciagle mnie pociaga koorystyka ale opinie neizbyt pochlebne i buda nie naciagana tak jak w luce i oczywiscie luca ma mozliwosc bialego stelaza zakochalam sie ;)

3w1 Wózek Luca Bebetto ALU+fotelik Maxi Cosi GRATI (3518953517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
blanka a co do twoich to spodobal mi sie implast bolder a co do opini to vinga sie najlepiej wypowie ona ma taki dla nataniela :)

Bede miała synkaKubusia..:Djestem przeszczesliwa:D

Zobacz załącznik 581530Zobacz załącznik 581531

Zdjęcie0611.jpgZdjęcie0614.jpgZdjęcie0621.jpg
Zdjęcie0615.jpgZdjęcie0620.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0611.jpg
    Zdjęcie0611.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0614.jpg
    Zdjęcie0614.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0621.jpg
    Zdjęcie0621.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0615.jpg
    Zdjęcie0615.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie0620.jpg
    Zdjęcie0620.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ja nie mogę sobie wychwalić 3-kołowego> Super sprawa do prowadzenia np w piachu na spacerze po plaży lub wertepach leśnych. A co do podjazdów dla wózków - nigdy nie korzystałam ;) zawsze wolałam wózek pod pachę i wnieść. Taka strongwomen ze mnie ;)
Pewnie ile nas tu na forum, tyle opinii. Każda musi znaleźć taki, który jej najlepiej odpowiada. My, nie-pierworódki mamy o tyle lepiej, że już pierwsze doświadczenia za nami i wiemy już co nam się np nie sprawdziło.

Do góry