reklama
dona_76
Fanka BB :)
ja tez mam kuchnie na innym poziomie niz sypialnia i zeby nie biegac w nocy po schodach gdy mala chcial mleka to robilam sobie na wieczor wode do termosa i pozniej tylko wlewalam i tak obylam sie bez podgrzewacza, ale fakt ze jakbym nie karmila piersia to bylaby to rzecz moim zdaniem niezbedna
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
ja podgrzewacz mam, ale przyznam że nie używałam. Jeśli coś chciałam podgrzać to szybciej i praktyczniej w małym garneczku. Jak dziecko troszkę starsze to obiadki w mikrofali.
Jak karmiłam synka piersią podgrzewacz nie był używany bo zwyczajnie nie był potrzebny , natomiast jak już sztuczne mleko to wtedy i tak nie przygotowywujesz wcześniej mleka, tylko zgodnie z instrukcją na większości mlek trzeba przygotować tuż przed podaniem, aby nie straciło wartości odżywczych .
Ja w nocy miałam nasypane do butelek odmierzone porcje mleka w proszku, oddzielnie w termosie wrzątek i wodę zimną np żywiec i tak w nocy mieszałam...
Jak karmiłam synka piersią podgrzewacz nie był używany bo zwyczajnie nie był potrzebny , natomiast jak już sztuczne mleko to wtedy i tak nie przygotowywujesz wcześniej mleka, tylko zgodnie z instrukcją na większości mlek trzeba przygotować tuż przed podaniem, aby nie straciło wartości odżywczych .
Ja w nocy miałam nasypane do butelek odmierzone porcje mleka w proszku, oddzielnie w termosie wrzątek i wodę zimną np żywiec i tak w nocy mieszałam...
Marika30708
Fan(ka)
dziewczyny ma któraś link do tych szybko mierzących termometrów elektronicznych? Bylabym wdzięczna
http://www.ceneo.pl/279839#tab=spec
Miał ktoś ten??
http://www.ceneo.pl/279839#tab=spec
Miał ktoś ten??
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Nie polecam miałam i się nie sprawdził
Ja mam taki Akson - sprzęt rehabilitacyjny i ortopedyczny - Termometr elektroniczny TD-1107
Ja mam taki Akson - sprzęt rehabilitacyjny i ortopedyczny - Termometr elektroniczny TD-1107
ivi
uzależniona;) // I.2010
ja podgrzewacz mam, ale przyznam że nie używałam. Jeśli coś chciałam podgrzać to szybciej i praktyczniej w małym garneczku. Jak dziecko troszkę starsze to obiadki w mikrofali.
dokłądnie, robiłam tak samo (tyle że wodę miałam w butelce w termoopakowaniu, a mleko odmierzone w specjalnych pojemniczkach albo całe pudło obok łóżka ). Podgrzewacza nie użyłam nigdy ani razu.. Jak ktoś dostanie w ramach prezentu to luz, ale kupować specjalnie osobiście nie polecam, chociaż może niektórym się sprawdził, nie wykluczam Jak podgrzewacz, to patrzyłabym taki samochodowy czasem jakiś soczek podgrzać czy wodę na mleko w trakcie dłuższego wyjazdu..
Marika30708
Fan(ka)
Ja właśnie chce zwykły, który szybko mierzy temperaturę, nie wierzę tym do skroni i uchaNie polecam miałam i się nie sprawdził
inomama
Fanka BB :)
Microlife: Termometry na czoło
ja mam taki, oprócz tego jeszcze 2 inne, więc jakoś będziemy mierzyć
a co powiecie na to?
Amazon.com: Graco Comfy Cove LX Infant Swing, Roman: Baby
w znaczeniu czy któraś ma? zna? bo laska sprzedaje nieużywany prawie za 5o euro, więc połowa ceny prawdziwej...brać?
ja mam taki, oprócz tego jeszcze 2 inne, więc jakoś będziemy mierzyć
a co powiecie na to?
Amazon.com: Graco Comfy Cove LX Infant Swing, Roman: Baby
w znaczeniu czy któraś ma? zna? bo laska sprzedaje nieużywany prawie za 5o euro, więc połowa ceny prawdziwej...brać?
P
Pustiszi
Gość
Inomama ???? Da rade cos taniej???? Mimo wszystko drogo za prawie uzywke i tak wracasz do pl to zawin taki co dluzej posluzy bo ten ciezko sprzedaz chyba ze oddasz w dobre rece np. W drodze powrotnej MI !! ;p
reklama
vinga89
mamusia syneczków
dziewczyny ma któraś link do tych szybko mierzących termometrów elektronicznych? Bylabym wdzięczna
Termometr BRAUN PRT 1000 - Ceneo.pl
Miał ktoś ten??
a ja mam i polecam. szybciutko i dobrze mierzy temperaturę. ale tylko w pupie, bo pod pachą nie łapie dobrej temperatury...