reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Marika tylko ten który podałaś mieliśmy i niestety często pokazywał różne pomiary w odstępie kilku minut, a i ja nie lubię termometrów, które wkładasz np do pupy, bo rozebranie np płaczącego malucha, albo śpiącego nie jest fajne... no i jak masz 2,3 dzieci to mało higieniczne ...
Ten który ja teraz mam do czoła nie ma takich problemów....

reklama
Ja kupiłam podgrzewacz z tommee tippee :) Można w nim podgrzewać mleczko i słoiczki :) Nie jestem zwolenniczką mikrofalówki bo podgrzewając w mikrofali traci się wiele wartości odżywczych. A po za tym ja mam mikrofalówkę jakby razem z piearnikiem i nierównomiernie grzeje więc łato się poparzyć.

Tyle że w mikrofali nie podgrzewa się mleka tylko samą wodę, a dopiero później dodaje się mleko na ciepłą (już wcześniej podgrzaną) wodę. Więc tu nie ma co tracić wartości.

A jako że ja z kolei nie jestem zwolenniczką słoiczków dla dzieci - nie mówię że Konrad nigdy w buzi nie miał... ale niemal zawsze gotowałam sama tym bardziej podgrzewacz nie był mi potrzebny.

Ale mówię jak ktoś karmi butelką to na pewno się przyda choćby w nocy, ale jak ja karmiłam piersią to był zupełnie zbędny wydatek... tak jak małe butelki które zostały po Konradzie nie używane dla Adriana...

To jest ten sam temat co laktator, bo jak któraś mama nie karmi piersią to dla niej jest to zupełnie zbędny sprzęt. Zobaczycie po porodzie, bo dopiero wtedy będziecie widzieć co jest potrzebne a co nie. Ja teraz widze jak bardzo wyprawka dla Adriana różni się od Konradowej.

Ostatnia edycja:
Mamy wózeczek:-):-):-):-)
Jest cudowności takie ze chyba z nim będe spała:-D
Stan jest idealny,wygląda zupełniej ak nowy:-)
3685260877

800zł:-) (czyli 500mamy w kieszeni bo każdy widząc go myśli że nowy kupiliśmy:-D)
jest jeszcze oczywiście spacerówka,śpiworki,torba,moskitiera i folia,pokażę jeszcze spaceróweczkę:
3685260877_3

reklama
Cena jest w takim razie naprawdę super - gratuluję zakupu:) My chyba zdecydujemy się na nowy już z myślą o kolejnym maluchu;-) Ale to też z racji tego że używany kupilibyśmy raczej przez allegro, nie mając tak jak Wy możliwości wcześniejszego obejrzenia:)

Do góry