reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pastiszi ja ani razu nie zakrywałam łapek dla małego... nigdy nie użyłam też nie drapek... Nie widziałam potrzeby. Noworodek ma tak miekkie paznokcie ze bez problemu "oberwiesz" je swoimi paznokciami i nigdy Konrad się nie drapał.
Juliana śliczne te ciuszki!! :-)
Ja mam ubrań pełną szafe i dziewczęcych i chłopięcych... część po Konradzie a część dostałam... więc pewnie z ciuszków za dużo nie kupie...
Juliana śliczne te ciuszki!! :-)
Ja mam ubrań pełną szafe i dziewczęcych i chłopięcych... część po Konradzie a część dostałam... więc pewnie z ciuszków za dużo nie kupie...
P
Pustiszi
Gość
Fifka-a ja się naczytłam że dzieci okropnie się drapią i dobrze jest mieć takie ubranka
A chciałabym się zapytać czy takie coś jest potrzebne praktyczne pełno tu tego w sklepie ale czy to zdaje egzamin ?? Miałyście dla dzieci taki kubraczek?? BABALUNO: Baby-Schlafsack (0-6 Monate) hellblau/Jungen/Kinder/Arnold/NEU | eBay
A chciałabym się zapytać czy takie coś jest potrzebne praktyczne pełno tu tego w sklepie ale czy to zdaje egzamin ?? Miałyście dla dzieci taki kubraczek?? BABALUNO: Baby-Schlafsack (0-6 Monate) hellblau/Jungen/Kinder/Arnold/NEU | eBay
_Hope
Fanka BB :)
Ja nie miałam , nawet nie wiem do czego to?
I łapek -niedrapek podobnie jak Fifka nie zakładałam, w ogóle w moim szpitalu tam gdzie rodziłam położne stanowczo odradzały. I do mnie osobiście nie przemawiają, jakiś dzieć taki skrępowany się wydaje, przypominają mi kajdanki. Córcia jeżeli miała obcięte paznokcie to nie drapała się. A już całkiem odrzuca mnie jak widzę niedrapki u takiego malucha w te upały.
I łapek -niedrapek podobnie jak Fifka nie zakładałam, w ogóle w moim szpitalu tam gdzie rodziłam położne stanowczo odradzały. I do mnie osobiście nie przemawiają, jakiś dzieć taki skrępowany się wydaje, przypominają mi kajdanki. Córcia jeżeli miała obcięte paznokcie to nie drapała się. A już całkiem odrzuca mnie jak widzę niedrapki u takiego malucha w te upały.
P
Pustiszi
Gość
Hope - niby że to do spania ale jak śpiwór i wszedzie w dziecięcym sklepie tu w niemczech jest :/ (już wiem czemu niemcy tacy dziwni jak od małego skrępowani ;-))
dobrze że zapytałam o te rekawiczki zaczynam spisywać co kupić z ciuszków najpierw później inne dodatki i przeglądam internet nie mogę ogarnąć tyle tych wymyślnych kubraczków
dobrze że zapytałam o te rekawiczki zaczynam spisywać co kupić z ciuszków najpierw później inne dodatki i przeglądam internet nie mogę ogarnąć tyle tych wymyślnych kubraczków
Juliana świetne ciuszki !
Anisen no taki pokoik , wszystkie akcesoria i ubranka na różowo to fakt przesada. Ale z umiarem -dlaczego nie?
A w moje miescinie nie mam ani smyka, ani H&M . Zostaje mi tylko kilka sklepów na krzyż i allegro. Do wiekszego miasta pojadę na zakupy blizej rozwiązania. Jak bede miala potwierdzoną płeć na 100% .
Anisen no taki pokoik , wszystkie akcesoria i ubranka na różowo to fakt przesada. Ale z umiarem -dlaczego nie?
A w moje miescinie nie mam ani smyka, ani H&M . Zostaje mi tylko kilka sklepów na krzyż i allegro. Do wiekszego miasta pojadę na zakupy blizej rozwiązania. Jak bede miala potwierdzoną płeć na 100% .
Pustiszi to do czego wysłałaś linka to jest śpiworek do spania to jest świetne moja mała spała w tym od 3 do 8 miesiąca zakładasz to na pajaca i nie musisz przykrywać dziecka kołdrą i nie zmarznie bo sie nie odkryje ; ) to super wynalazek dopiero teraz używam kocyka bo najpierw był rożek a potem śpiworek :-) nawet zostawiłam sobie to na drugie dziecie ; ) ps. ale tak jak my urodzimy w styczniu to nie wiem czy ci sie to przyda bo zaraz bedzie lato a moja spała calą jesień i zime az do wiosny .
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
bluelovi - ojej strzeliłam gafę z tym krępowaniem chyba. Dobrze że przynajmniej wiem o co chodzi myślałam że to po kąpieli albo coś super dziękuję za wyjaśnienie
lkasia
Fanka BB :)
Ja juz po zakupwach...jestem mega zadowolona...dzisiaj byl rajd po lumpeksach i udało mi sie troszke upolować fajnych rzeczy....i tak stwierdziłam ze juz wystraczy tych ciuszków uniseksów, bo zaraz sie okazę ze dzidzi będzie miało ubranka tylko w kolorze białym, zarym, bezowym lub kremowym teraz stop i czekamy na płeć moze za jakiś miesiąc maluch zdecyduje sie pokazac kim jest
spodenki na 56cm, cen 10zł
bodziaki szare, za 3zl
spichu z welurku, cena 5zł, tylko są troszke za duze pewnie, bo na 3miesieczne dzidzi, ale poczekaja
bodziaki biale 3zl
z tego jestem mega zadowolona bo udalo mi sie złapać komplet-bodziaki i spodenki
kurteczka--5zł
mega rzecz--spodenki z podszewka z h&m, stan ideał, cena 10zł...
bodziaki w misiek-3zł
spodenki-cena 5zł
Ale powiedziałam sobie ze narazie na tym konieccc
spodenki na 56cm, cen 10zł
bodziaki szare, za 3zl
spichu z welurku, cena 5zł, tylko są troszke za duze pewnie, bo na 3miesieczne dzidzi, ale poczekaja
bodziaki biale 3zl
z tego jestem mega zadowolona bo udalo mi sie złapać komplet-bodziaki i spodenki
kurteczka--5zł
mega rzecz--spodenki z podszewka z h&m, stan ideał, cena 10zł...
bodziaki w misiek-3zł
spodenki-cena 5zł
Ale powiedziałam sobie ze narazie na tym konieccc
Załączniki
-
20130628305.jpg40,1 KB · Wyświetleń: 56
-
20130628306.jpg31,8 KB · Wyświetleń: 55
-
20130628307.jpg35,5 KB · Wyświetleń: 42
-
20130628308.jpg25,9 KB · Wyświetleń: 51