reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
wczoraj oglądałam na stronie internetowej "Smyka" ciuszki niemowlęce i nie mam pojęcia czemu niektóre rzeczy są nazwane "chłopięce" skoro ja bym bez obaw dziewczynce to założyła :p Bratowa mojego P ma świra na tym punkcie, np. niebieskie rzeczy to już nie dla dziewczynki. pamiętam jak małego w różowe śpiochy kiedyś ubrałam i ona przyszła. popatrzyła na mnie jak na wariatkę i poszła :p dla mnie te kolory nie mają najmniejszego znaczenia, szczególnie u tak malusieńkiego dziecka. wiadomo, że teraz różu bym Natowi nie założyła, ale jak miał tydzień, dwa, czemu nie ;)

Moja siostra, a moze to jej teściowa, kto to teraz wie, mają świra na punkcie różu. Jak sie urodziła Lena przyjechalam do niej a tam : rózowa pościel, lampka nocna, kocyk, dziecko cale w różu, różowy misiek na łóżeczku, rózowy dywanik, kocyk w wóżku różowy i różowe wstawki w wózku ( bo podobno całego różwoego nei znaleźli) , rózowa wanienka do kąpania i przybory do czesania. Nawet butelki do karmienia z różowymi nakrętkami. Masakra aż niedobrze od tego różu.

jasne że takiemu maluszkowi nie przeszkadzałyby rózowe śpiochy ; ) takiemu to wsiorybka mlesio dostanie wyśpi się i najszczęśliwszy człowiek na świecie , dzieci są cudowne jeszcze nie doszukują się problemów tak jak dorośli ;-)

A ja się coraz bardziej przekonuje do ubranek unisex....nie są takie infantylne....kurcze, jak wczoraj wesszłam do smyka to tam cała ściana różowa była....i dla dziewczynki nic innego nie mozna bylo dostac:p fajniejsze ubranka są dla chlopczyków według mnie...ale i tak chciałabym mieć dziewczynke:):):)
Ja dzissiaj zmykam na rajd po ciucholandach:):)moze cos znajdę

No ja dzisiaj zgrzeszyłam... :sorry: Kupiłam różowy kocyk.... mój pierwszy zakup :-D

O taki tyle ze różowy :-D

200_0_productGfx_af5a166007f72536e6cabb3934c19ffa.jpg

No...najwyżej jak okaże się drugi syn to będzie w różowym śmigać! :-D

Załączniki

• 200_0_productGfx_af5a166007f72536e6cabb3934c19ffa.jpg
    200_0_productGfx_af5a166007f72536e6cabb3934c19ffa.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 24
A ja nigdzie nie mogę znaleść dziewczyny takich śpioszek albo pajacyka z takimi al'a rękawiczkami wszystymi przy rękawkach. Widziałam raz tylko na allegro i kiedyś na youtube oglądałam wyprawkę kobitka polecała żeby się maleństwo nie drapało. Strasznie mi się to spodobało :) i ślad po nich...

kurcze dziwczyny a ja jeszcze nic nie kupuje, jakoś na razie nie mam na to ciśnienia. a bede musiala kupic tez wózek bo moj stary po corce sprzedalam 1,5 roku temu sądząc ze juz mi sie nie uda zajść w ciążę, a tu taka niespodzianka. a wozek mialam fajny przynajmniej mi sie podobał i dobrze sie go prowadzilo 3 w 1 jet picasso, taki w kolorowe koła z oliwkowymi wstawkami , a wy macie preferencje co do wózka?

reklama
Juliana- Jakie słodkie ciuszki i te pieski na stópkach Baaajka :)

Ja byłam troszkę zabobonna póki nie zaszłam w ciąże ;) też jak coś wypatrzę zakupuję

Do góry