reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

No wlasnie. Puchowe są drogie, szkoda wydać kupę kasy na płaszcz na 2 miesiące. Z drugiej strony w czymś z domu wychodzić trzeba (chocby dlatego, ze psa trzeba wwyprowadzic). Dlatego jestem przejęta.

reklama
Ostatnia edycja:
A ja wygrzebałam z szafy swoja kurtkę kupioną w pierwszej ciąży. Tylko wtedy u mnie były same początki a teraz będzie końcówka. Zapinam się, ale mam w obwodzie tak może z 97cm a w poprzedniej na koniec miałam 108cm. Aż szok, ze w 2 msce można tyle urosnąć.
Kupiłam sobie też kurtko płaszczyk na ciuchach za 3zł. Trochę większy brzuszek się zmieści, w razie czego mam długie ciepłe sweterki

Kaczuszka, ładna ta kurtka, ale ile bym pod nią sweterków nie pozakładała, i tak jestem przekonana, że by ze mnie został sopel lodu. Całe dzieciństwo rodzice mnie straszliwie grzali i teraz pokutuję za to przez resztę życia ;) Za to genialnie znoszę upały, wszyscy odpływają a ja się czuję świetnie :D

dziękuję Wam bardzo za pomoc. Na razie obstawiam model Mikado Milano, słyszała któraś o takim?? ma dobrą amortyzację i nieskrętne koła a to wg mnie jest ważne przy spacerach za miastem. :)

ja szczerze nie wyobrazam sobie wózka z nieskretnym,i kolami , ja zawsze musze miec skretne przy czym maja mozliwosc blokady , naprawde probowalam prowadzic wozek ostatnio sobie zablokowalam porazka ;O

Mi się bardziej podobają te z nieskrętnymi, bardziej klasycznie i uroczo wyglądają, ale zdecydowałam się na taki ze skrętnymi i mam Jedo Fyn. I jestem przekonana, że będę zadowolona :)

ja dzisiaj szaleje z zakupami na allegro I w sklepahc..wydałam juz jakies 1500zł :szok::szok::szok:ale na mojej liscie juz bardzo malo zostało…:tak::tak::szok: dalej buszuje, jutro szczegóły:):):)

A myslicie ze do malego mieszkania niania elektroniczna sie przyda??:)

reklama
Do góry