reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
a ja dzisiaj rozpoczęłam swoje szaleństwo zakupowe...
I tak, kupiłam Synkowi otulaczek, wygrałam licytacje na allegro, o taki: 3618598705.jpg

Byłam w smyku I sie wkoncu zdecydowałam na kombinezon zimowy, wziełam na 62cm, beżowy:WP_20131018_004.jpg

DO tego dokupiłam książeczke, bo wkoncu znalazłam taka na jakiej mi zalezało, czyli czarno biała:WP_20131018_005.jpgWP_20131018_006.jpg
Kupiłam tez pampers premium bare, byla promocja jeszcze w supherpharm, za 39,99 78sztuk, I wodę morska do noska:) Kurcze, jak takie zakupki ciesza...nawet ta woda do noska:p...jutro jedziemy z m do hurtowni niemowlęcej, zakupic juz takie większe rzeczy:)

Załączniki

• 3618598705.jpg
    3618598705.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 43
  • WP_20131018_004.jpg
    WP_20131018_004.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 75
  • WP_20131018_005.jpg
    WP_20131018_005.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 59
  • WP_20131018_006.jpg
    WP_20131018_006.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 59
ikasia - świetne rzeczy :) Tez kupiłam te pieluszki w przecenie co ty :) Mnie też cieszy nawet kupno wody do noska :p:p

A powiedzcie mi dziewczyny, kupujecie taki płyn do uszka, dzięki któremu miodek dzidzi wylatuje? Bo czytałam w gazecie że warto zakupić, bo dziecku w uchu grzebać nie można, a do zrobienia czopa tez nie wolno doprowadzić. I zastanawiam się nad kupnem tego preparatu ale nie wiem z jakiej firmy. Może coś polecicie?

Hehehe...gadzety rozwalaja :) Najlepszy wg mnie zestaw to swerek dla dwojga I smoczki z zebami :) Idealny zestaw na nadchodzace Halloween :0- :) :)

lkasia piękne zakupy :)
Kaha dziecku woskowina sama wypływa, a całkiem też nie wolno jej usuwać bo jednak to ona chroni wnętrze ucha dziecka. także zbierasz patyczkiem lub nawet placem co jest na zewnątrz a środka się nie tykasz. to co za dużo samo wypływa bo jest bardzo płynne :)

Kaha Dla mnie mówili nie czyścić uszu dziecku, wytrzeć tylko to co wypływa do małżowiny

A co do nawilżacza, to dowiadywałam się w Avans, jakoś wolę na miejscu w ramach gwarancji. Oglądałam dwa jeden za 349zł, ma czujnik wilgotności, tryb automatyczny, i jonizator powietrza i taki za 199zł to nie ma tego czujnika, ale ma również jonizację. Coś m net szwankuje, a tak bym link wkleiła

Wspaniałe 'zdobycze' :) ja wczoraj kupiłam ręcznik z kapturkiem i kocyk taki gruuuuby i cieplutki :)

A te gadżety dla dzieci to jakaś pomyłka :/ kto chciałby nosić broszkę w kształcie łożyska?

reklama
Odkurzacz!!! Znając życie to głównym kierowcą byłby mój M :D nie dość że uwielbia odkurzać to jeszcze uwielbia gadżety :D
I sweterek też śmiechowy. A właśnie. Któraś z dziewczyn dawała linka do polarów dla rodziców dzieci chustowych (kangurki) i nie mogę znaleźć linka. I na allegro też nie mogę namierzyć tego polecanego sprzedającego. Help....

Do góry