reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

No wlasnie nie chodzi o ochraniacz bo ten mam,tylko wlasnie poniżej taka falbanka wlasnie żeby nie bylo widać co ewentualnie leży pod lozeczkiem,a tam mam takie pudlo z ikea..tylko nie wiem to nie kapa z kurzu..

reklama
Dzięki dziewczyny:)

Blue- staram się wszystko kolekcjonować :D teraz zostały mi wszystkie najdroższe rzeczy, typu: bujaczek, podgrzewacz, stacja pogodowa, monitor oddechu, mata edukacyjna, ew. laktator, i jakieś inne pierdołki.....tak więc trzeba finansowo się nastawić :D

falb.jpgo coś takiego wam chodzi??
ja nie miałam, aczkolwiek ładnie to wygląda :)

Kaha stacja pogodowa? ;-)

Załączniki

• falb.jpg
    falb.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 35
aaaa :):):)
my raczej na początku nie będziemy mieć problemów z suchością powietrza, nowe mury, wszystko niedoschnięte... tylko się modlić żeby wilgoć gdzieś nie wyszła.

A to macie fajnie, tylko żeby grzybek gdzieś nie wyszedł :) My mamy sucho i wieszamy na kaloryferach wodę, ale nie zawsze to daje. Trzeba kontrolować. Bo mi od suchości krew z nosa leci często. Dlatego wolałabym aby dzidzia nie miała suchego noska :)

Fajne macie te zaukupki i pokoiki :) az tam milo sie robi mnie nastroj swiateczny bierze ale ten 1 i 2 listopada ...

Wczoraj łazilam za dywanikiem dla Mikołaja masakra zeby cos jako tako wygladało i nie bylo cenymetrowym plastikiem od spodu wylane (ogrzewanie podlogowe moze sie ten plastik utleniac) to cena 200€ jak juz jakis wzor 250€ i to wcale nie puszyste a wzory jak katastrofa cos takiego jak w rosji na scianach te dywany przyczepiaja najwiecej tego :///// nic chyba przegonimy z mezem te 50km do ikei bo nic nie ma w tej wsi ... Miasto cholera wielkie jak lublin a nic nie ma....

reklama
Do góry