reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

No mi tez wlasciwie zostaly *******y do kupienia oprocz lozka dla sarszaka ale tu mam jeszcze opcje ze wlascicielka domu nam odda lozko jednoosobwe ktore wziela przed narodzinami Kuby. To by wiele ulatwilo I nie ukrywam ze odszedl by jeden z wiekszych kosztow.
Poza tym do kupienia mam jeszcze jakas czape zimowa na dwor taka I jakis smoczek moze -choc nie wiem czy bede uzywac. Jesli mala nie bedzie wisiala na cycu jak na smoczku I nie bedzie pchala kciuka do buzi to moze sprobuje nie dawac wcale :) Ale to oczywiscie zweryfikuje sama zainteresowana :):);)
Reszte poprac, poprasowac I ladnie poukladac - bo komode kupilam w sobote :)

reklama
Kupiłam dzisiaj body z długim w carrefourze :) 7 zł za sztukę :)

DSC_0060.jpg

Załączniki

• DSC_0060.jpg
    DSC_0060.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 42
a ja właśnie postanowiłam, że niedługo popiorę już ubranka. jak będzie jeszcze ładna pogoda, bo chcę je wysuszyć na dworze (w domu czasem 3 dni schnie!) poprasuję i powkładam w worki próżniowe :) nic się nie zakurzy
kaha body super :)

kaha -a no śliczniutkie bodziaki...jaki to rozmiar? ja musze dokupic wyjsciowe body do lekarza albo na wizyte środowiskowej...tylkko że ja preferuję kopertowe na początek.

Miejski bandyta - My dla Kuby mamy Fride I Katarek. Frida wyglada podobnie jak ten z canpolu co pokazujesz - I wyglada ze dziala na dokladnie tej samej zasadzie. Katarek podlacza sie do odkurzacza z regulacja mocy ssacej...Wiem brzmi strasznie :) I tez sie nie moglam przemoc ale zeszly rok nam "obfitowal" w niemalze nieustanny katar I dlatego postanowilam sie przemoc. Dziala I daje rade! Nawet dziecko dosc szybko sie przyzwyczaja :)
Na zwykle czyszczenie noska jak najbardziej ten Twoj zestaw jest ok :) Przy poteznym katarze tez da rade ale gorzej z Twoimi plucami bedzie bo sie mozna zajechac tym ssaniem co 15-20 min :)

reklama
Anbas a ja właśnie chcę dokupić jeszcze ten katarek do odkurzacza, bo czasem tchu mi brakuje żeby małemu nosek oczyścić. a co dopiero jak będę miała dwa noski do czyszczenia hehe

Do góry