reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

my na początku na pewno maluszka będziemy kąpali w pokoju, ale nie mamy tam stołu, a na komodzie trochę za wysoko będzie, więc musimy kupić stelaż pod wanienkę, potem jak maluszek będzie większy to w łazience się kąpać będzie :-)

reklama
A ja dzisiaj weszłam do Szmatexu I upolowałam fajniutkie body, dla troszke starszego, bo na 3-6 miesiecy...ale dałam 8 zł, a kompletnie nie zniszczone…o takie:
lkkl.pngKoszulowe...mojemu M sie na pewno spodobaja:) Generalnie teraz kupuję rzeczy ktore mi sie bardzo podbaja, sa wyjatkowe...teraz sie bawie w zakupy:p

Załączniki

• lkkl.png
    lkkl.png
    20,1 KB · Wyświetleń: 42
Mialam kupic uzywany przewijak taki z dwiema poleczkami na dole nie widzialam takiego w sklepie wiec szukalam na ebay. Dzisiaj bylam w urzedzie przypiliło mnie konkretnie biegam szukam wc JEST! Wchodze patrze jest przewijak swoje sprawy zalatwilam. Tak sie przygladam: matko takie wielkie to jest ze odrazu zrezygnowalam kupie przewijak na lozko albo na komode bo juz mnie korcilo.... A pokoik malego trzy kroki na dwa kroki wiec miejsca co kot naplakal .... Czyli jeden zakup z glowy mi szybciutko wyparowal :)

Ja dziś byłam na ciuszkach, ale tylko oglądałam, jakie to wszystko słodkie. Może już po piątkowym USG coś tam kupię, żeby oko nacieszyć tymi ślicznościami. Dużo rzeczy mam po ALanku, nic nie oddawałam. Musze to tylko pozwozić do domu

Ikasia, a ja zastanawiałam się nad takim stelażem ale też jeszcze muszę to przemyśleć:)
Stojak Stelaż Na Wanienkę Babymoov (3544007929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A body super:)

Kurczę, u mnie sezon zakupowy jeszcze się w ogóle nie zaczął i na dzień dzisiejszy jestem w czarnej d... Nie mam kopletnie nic poza płynem do prania takich niemowlęcych rzeczy, niedrapkami i kilkoma pieluchami.
Ale może zacznę już powoli wyszukiwać coś na allegro, może za jakiś czas uda mi się też ruszyć tyłek do jakiegoś lumpka, tylko najpierw poczekam co mi da koleżanka z pracy - obiecała całe pudło a że też ma córę to wszystko się przyda:-D

Sylka, wózek wygląda ciekawie i cena też jakoś bardzo nie straszy:)

Ostatnia edycja:
Ikasia body swietne ;) maly mezczyzna ;)) hihi
su=ylka patrzalam te wózeczki bardzo ladne ;))!!
jagus no to do roboty zakupki :)))
a ja bylam dzis w hurtowni dokupilam wiekszosc rzeczy rajstopki skarpetki troszke nowych pieluszek tetrowych z obrazkami czapecke na zime krem do twarzy i zel do kapieli który juz kupywalam i mi go gdzies wcielo wiec nastepne 19 zl w plecy :szok:

no i tak w sumie to zostalo mi do kupienia tylko :
3 staniki do karmienia
pas poporodowy
vitaminka d i k+d(zeby pozneij nei biegac ;)
2 komplety poscieli
no i oczywiscie wozek 3w1 ;)
czyli praktycznie pod koniec pazdziernika jedziemy po wozek i posciele do hurtowni ,staniki i pas zamowie na alegro po witaminy skocze do apteki i koniec moich zakupów ;):tak:

reklama
Blue - ja to samo ciesze sie zaraz wszystko kupie skompletuje bo juz dosyc no juz dosyc mam... Nic nie ogladam nie buszuje po stronach z wozkami pierolami wejde do hurtowni wyjde z niej ze wszyskim bo czytanie ogladanie o tych wyprawkach nic mi nie daje no nic ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry