Tylko że Iwi ani Kluliczkowi, ani mi nie podała żadnych szczegółów (daty porodu, wielkości dzidziusia, nic) :-( Dodałam jej na razie tylko słówko "rozpakowana" na głównej liście.Melulu - jeszcze Iwi wpisz na listę rozpakowanych :-)
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
zdaje mi się, że urodziła 14 grudnia (niedziela, napisała że o 20:11, bo 13 pisała że wody jej juz odchodzą)), chyba poród SN z opisu można tak wnioskować no i dziewczynka Jessica (tak mi się cos kojarzy) - faktycznie wiecej szczegółów nie podała :-(
Kluliczek pisała do niej na forum, a ja na prywatnej wiadomości, żeby podała szczegóły. Więc jak tylko się odezwie, to uaktualnię. Wolę na razie nie wpisywać "na oko", bo potem się mogę pogubić :-)zdaje mi się, że urodziła 14 grudnia (niedziela, napisała że o 20:11, bo 13 pisała że wody jej juz odchodzą)), chyba poród SN z opisu można tak wnioskować no i dziewczynka Jessica (tak mi się cos kojarzy) - faktycznie wiecej szczegółów nie podała :-(
Przy okazji - napisałam do Moniki8887 pytanie o imię Synka, bo nie mogę znaleźć. Może któraś z Was wie?
Melulu
podaję szczegóły jak prosiłaś-i sorki że jestem taka niezorganizowana :-)
Jessica urodziła się 14.12 o godz 20.10, rodzaj porodu-próżniociąg położniczy+ nacięcie krocza.Poród właściwy trwał 3 godz.
Malutka ważyła 2.916 i mierzyła 50 cm.
Powodzenia wszystkim oczekującym i dużo radości z pociech
Polecam gorąco Infacol-dla wszystkich niemowlaczków walczących z bólami brzuszka, kolką itp-szczęściem jest mieć dzidzię ale prawdziwe szczęście gdy zamiast płaczu widać piękne zainteresowane światem oczka
podaję szczegóły jak prosiłaś-i sorki że jestem taka niezorganizowana :-)
Jessica urodziła się 14.12 o godz 20.10, rodzaj porodu-próżniociąg położniczy+ nacięcie krocza.Poród właściwy trwał 3 godz.
Malutka ważyła 2.916 i mierzyła 50 cm.
Powodzenia wszystkim oczekującym i dużo radości z pociech
Polecam gorąco Infacol-dla wszystkich niemowlaczków walczących z bólami brzuszka, kolką itp-szczęściem jest mieć dzidzię ale prawdziwe szczęście gdy zamiast płaczu widać piękne zainteresowane światem oczka
O, super, to już Cię aktualizuję na głównej liście :-)Melulu
podaję szczegóły jak prosiłaś
I jeszcze raz gratulacje! Chociaż chyba coś się musiało dziać niedobrego, że przy tak malutkiej córci musieli się wspomóc próżniociągiem? :-(
mamjakty
styczniówka 2009
dudi - witaj w klubie, też na wczoraj miałam termin :-( mi też tylko śni się, że rodzę...
marylion74
Zadomowiona(y)
dudi, mamjakty my na tym samym wózku, ja termin miałam w sobotę a tu nic się nie dzieje!!!
Podobno poród zaczynają wywoływać dopiero po 10 dniach od terminu....................ojej, żeby wcześniej się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podobno poród zaczynają wywoływać dopiero po 10 dniach od terminu....................ojej, żeby wcześniej się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja żadnych bóli nie mam a mała sie tylko rozpycha...
chciałabym żeby mała sama wyszła, a nie żeby wywoływali poród... :-(
chciałabym żeby mała sama wyszła, a nie żeby wywoływali poród... :-(