reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe terminy

reklama
zdaje mi się, że urodziła 14 grudnia (niedziela, napisała że o 20:11, bo 13 pisała że wody jej juz odchodzą)), chyba poród SN z opisu można tak wnioskować no i dziewczynka Jessica (tak mi się cos kojarzy) - faktycznie wiecej szczegółów nie podała :-(

zdaje mi się, że urodziła 14 grudnia (niedziela, napisała że o 20:11, bo 13 pisała że wody jej juz odchodzą)), chyba poród SN z opisu można tak wnioskować no i dziewczynka Jessica (tak mi się cos kojarzy) - faktycznie wiecej szczegółów nie podała :-(
Kluliczek pisała do niej na forum, a ja na prywatnej wiadomości, żeby podała szczegóły. Więc jak tylko się odezwie, to uaktualnię. Wolę na razie nie wpisywać "na oko", bo potem się mogę pogubić :-)

Przy okazji - napisałam do Moniki8887 pytanie o imię Synka, bo nie mogę znaleźć. Może któraś z Was wie?

Melulu
podaję szczegóły jak prosiłaś-i sorki że jestem taka niezorganizowana :-)
Jessica urodziła się 14.12 o godz 20.10, rodzaj porodu-próżniociąg położniczy+ nacięcie krocza.Poród właściwy trwał 3 godz.
Malutka ważyła 2.916 i mierzyła 50 cm.
Powodzenia wszystkim oczekującym i dużo radości z pociech
Polecam gorąco Infacol-dla wszystkich niemowlaczków walczących z bólami brzuszka, kolką itp-szczęściem jest mieć dzidzię ale prawdziwe szczęście gdy zamiast płaczu widać piękne zainteresowane światem oczka:rofl2:

Ja miałam termin na wczoraj i nic. Jedyne co to, to że śniło mi się że wody mi odeszły...niestety to był tylko sen :( Kolejny dzień czekania.

dudi, mamjakty my na tym samym wózku, ja termin miałam w sobotę a tu nic się nie dzieje!!!
Podobno poród zaczynają wywoływać dopiero po 10 dniach od terminu....................ojej, żeby wcześniej się zaczęło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry