reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2024

Ja właśnie po wizycie :) serduszko bije ! Tatuś Bombelka był ze mną :) termin na 07.01 :) wszystko książkowe :) jestem w szoku bo staraliśmy się 3 lata, aż w dniu zabiegu udrażniania jajowodów po powrocie do domu poszedł złoty strzał 😂szok :) miłego wieczoru !
Super gratulacje! U mnie ta sama sytuacja według ostatniej miesiączki termin na 07.01 też miałam zabieg udrazniania i w tym samym cyklu się udało po 3 latach starań! Oby wszytsko bylo dobrze!

reklama
Hej 🙂
Ja dzisiaj po pierwszej wizycie. Termin wychodzi na 9 styczeń 🥰 więc dziś 6+2
Zarodek 5 mm, serduszko pięknie widoczne.
Kolejna wizyta zaplanowana na 14 czerwca.

Tak przy okazji czy któraś z Was jest obecnie na urlopie wychowawczym? Jak to załatwić ze strony formalnej, by przejść na L4?
Tak, czy inaczej jutro kontaktuje się z kierowniczką i mam nadzieję, że mi wyjaśni jak sprawę ugryźć 🙈

Hej,
Podczytuję was trochę ale chciałam się przywitać dopiero po pojawieniu się serduszka. Poprzednią ciążę poroniłam i stąd mój dystans.
Ale chyba potrzebuje pomocy z betą.

15.05 13060
18.05 23217

Wcześniej 3 badania przyrost na poziomie 89%

Teraz ewidentnie spadł i się zastanawiam czy coś się dzieje czy to już ten czas że przyrost zaczyna zwalniać.
Obecnie 7+2

Hej,
Podczytuję was trochę ale chciałam się przywitać dopiero po pojawieniu się serduszka. Poprzednią ciążę poroniłam i stąd mój dystans.
Ale chyba potrzebuje pomocy z betą.

15.05 13060
18.05 23217

Wcześniej 3 badania przyrost na poziomie 89%

Teraz ewidentnie spadł i się zastanawiam czy coś się dzieje czy to już ten czas że przyrost zaczyna zwalniać.
Obecnie 7+2
Z tego co wiem, to już przy takich wartościach ona nie rośnie tak szybko :)

ekstra ! No to czekamy na dobre wiadomości 😁
Ja też zapisałam się w sobotę, nie dałam rady czekać do następnego czwartku 😂🫣
Ale beta dziś ok. 19 000 .. mam nadzieje na ♥️
Cudownie! Ja jutro idę zobaczyć czy jest wszystko na miejscu tam gdzie ciąża być powinna, a 30.05 idę i mam nadzieje, że jeśli jutro wszystko wyjdzie jak należy to będzie serducho 🙊
Taki szybki edit- zrobiłam też progesteron bo ostatnio był taki sobie i urósł do 21 więc już się aż tak nie martwię 🤭

Ostatnia edycja:
reklama
Z tego co wiem, to już przy takich wartościach ona nie rośnie tak szybko :)
Mam taką nadzieję.. najpierw spanikowałam bo kalkulator pokazał za niski przyrost a później doczytałam że po jakiś czasie zaczyna wolniej przyrastać a przecież w kalkulator nie wpisuje tygodnia ciąży. Miałam mieć wizytę w przyszłym tygodniu ale udało mi się przełożyć na jutro😄

Do góry