Ja w 1 i 2 ciąży leżałam ostatnie 2 miesiące
mogłam chodzić tylko do toalety
w 3ej leżałam 2 tygodnie w szpitalu i nagle mi zrobili cc w 34 tyg.,a i tak pewnie bym urodziła "na dniach", bo miałam 2cm rozwarcia...
Ale szwu się boję, bo jakoś ostatnio nie mam przestrzeni na ból
Dziękuję
Ja bym robiła, bo lepiej dmuchać na zimne
Trzymam kciuki, żeby było już widać
Super
ja też mam te leki, plus polocard
Piękny
Haha
to się wystaraliście
Ja tak nie mam, ale te boję to takie różne są... ale jakby był mocny, to sprawdź
Ciesz się, że teraz jest inaczej
Ja mam tkliwe piersi od samego początku. Do tego gruchę mnie boli brzuch, ale to chyba raczej od jelit, bo mam z tym problemy duże
co chwilę jestem głodna, a czasem mnie trochę mdli... no i mam takie zjazdy energetyczne, że nagle nie mam siły ruszyć ręką, ani buzią,a nie mam na to przestrzeni, bo bardzo dużo pracuję, budujemy dom i mam 3 dzieci ,w tym najmłodsze 2 lata... no o jestem stara
ale oby gorzej nie było...
Tak, to normalne
Oby jak najszybciej się poprawiło
Też się zastanawiałam, ale poszłam do fryzjera
i stamtąd do pani profesor... ale nic jej nie mówiłam, bo boję się, że by mnie z gabinetu mogła wyrzucić, bo ona jest dziwna
Ja w 4 ciąży poszłam na zwolnienie syren po tym, jak się dowiedziałam o ciąży. I nawet nie było gadania. Pani profesor nakazała l4 i już. Ale ja pracuję w szkole, a wtedy był covid i wrzesień, więc ciągle ktoś chory. Niestety covid i tak przeszłam w ciąży, mimo zwolnienie i było bardzo ze mną źle... a w ogóle, to byłam bezpośrednio po poronieniu. teraz pracuję, bo jest już ciepło, a za miesiąc wakacje.
Ja poszłam na zwolnienie w 5 tygodniu
Powodzenia
Mi pani profesor kazała brać pueria uno, jeszcze przed ciąża i teraz też.
Też to mam
Brałam kiedyś, a teraz mi kazała przejść na puerię
Pięknie
Ponoć duphaston nie prawią wyników progesteron we krwi. Ja biorę duphaston i luteinę i już nie sprawdzam
Witaj
Witaj
ja mam 2 starsze córki z różnicą 2 lat 1 miesiąca i 5 dni
i tej też chcieliśmy dorobić rodzeństwo do pary
jeszcze łapiemy się na różnicę 2 lat, ale w sumie bliżej trzech
I tak, jak w poprzedniej ciąży udało się w trzecim miesiącu starań, gdy podjęłam decyzję, że już się nie będziemy starać
(w poprzedniej ciąży zdecydowałam, że jednak pójdę na operację, bo miałam komórki dysplastyczne i zagrożenie rakiem,a tym razem zrobiłam badania i wyszła mi bardzo niska rezerwa jajnikowa, więc stwierdziłam, że i tak się nie uda, więc już nie ma sensu
Ja bym tyle nie wytrzymała
Ja bym mogła być mamą połowy z Was
Witaj
też mam 3 córki (16,14 i 2 lata) I 42 lata
no i1 poronienie
Oby szybko minęły
Też mam tak z jedzeniem
a nie chce dużo przytyć, bo jestem stara i nie będę mogła zrzucić
Mam koleżankę, która też nie może połknąć tabletek. Zapytam ją co brała
No to masz super pracodawcę
Ja nie miałam kontroli, ale teraz się będę bardziej bała...
Super
No to extra
Świetnie
a bagaż przyrost?
Ja mam na colę
Super
Witaj
Ekstra
Witaj
Ja rocznikowo będę miała 43
ale to dobrze, że wyszło tak, jak chciałaś. Trzymaj się