Aleksandra893
Fanka BB :)
Super patent- worki na śmieci albo ze sobą albo w samochodzie. Przy poprzedniej ciąży uratowały mnie przed „orzyganiem” sięNiestety tak
Nie wiem jak ja jutro dojadę na to USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super patent- worki na śmieci albo ze sobą albo w samochodzie. Przy poprzedniej ciąży uratowały mnie przed „orzyganiem” sięNiestety tak
Nie wiem jak ja jutro dojadę na to USG
Myślę, że na spokojnie już z takimi wartościami serio Ja się nie mogę doczekać takich wartościMam taką nadzieję.. najpierw spanikowałam bo kalkulator pokazał za niski przyrost a później doczytałam że po jakiś czasie zaczyna wolniej przyrastać a przecież w kalkulator nie wpisuje tygodnia ciąży. Miałam mieć wizytę w przyszłym tygodniu ale udało mi się przełożyć na jutro
Dziękuję za pocieszenieMyślę, że na spokojnie już z takimi wartościami serio Ja się nie mogę doczekać takich wartości
Hmm nie wiem za bardzo co mam Ci doradzić Może zadzwoń do swojego lekarza zapytaj i najwyżej pojedź do niego na usg?Dziewczyny dziś jakies czarne myśli mam..od wczoraj piersi, w których zdecydowanie czułam od ponad tygodnia już napięcie zaczęły jakies bardziej miękkie być drugi dzień biore zastrzyki z progesteronu ( poza tym ze biore progesteron dopochwowo i doustnie, ale mam niski poziom a ja po in vitro jestem na sztucznym cyklu wiec nie wytwarzam swojego do Ok 12 tc) i spodziewałabym się ze po tym piersi będą jeszcze bardziej bolec a tu w druga stronę:/ boje się ze coś jest nie tak…
z objawami podobno jest tak, że raz mogą się nasilać, raz słabnąć lub całkiem znikać i nie musi oznaczać to nic złego ..Dziewczyny dziś jakies czarne myśli mam..od wczoraj piersi, w których zdecydowanie czułam od ponad tygodnia już napięcie zaczęły jakies bardziej miękkie być drugi dzień biore zastrzyki z progesteronu ( poza tym ze biore progesteron dopochwowo i doustnie, ale mam niski poziom a ja po in vitro jestem na sztucznym cyklu wiec nie wytwarzam swojego do Ok 12 tc) i spodziewałabym się ze po tym piersi będą jeszcze bardziej bolec a tu w druga stronę:/ boje się ze coś jest nie tak…
Spróbuj zadzwonić do innego miejsca, tez miałam podobną sytuacje ale powiedziałam że jestem w ciąży i w lipcu to ja już będę w 2 trymestrze ogólnie to mają chyba max 2 tygodnie na ogarnięcie Ci wizytyEh dziewczyny.. z tymi terminami do ginekologów na NFZ to tragedia, zapisałam się dzisiaj i wizyta dopiero 26.06, a wtedy wybija 10+4, dlatego muszę prywatnie czegoś na teraz poszukać