reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Dziewczyny czy któraś z Was chodzi na basen?

Tak mnie korci aby coś zacząć że sobą robić (mam nadwagę) i szukam aktywności która sprawia mi przyjemność i jest bezpieczna w ciąży.
Ja chodze, ale chodze regularnie od kilku lat i nie zamierzam przestać. Jeśli wszystko jest ok to chyba najlepsza forma sportu

reklama
To moja pierwsza ciąża więc czasami nie wiem jeszcze co jest normalne a co nie. Staram się dużo czytać aby uspokoić swoje myśli. Dobrze też, że mój mąż to oaza spokoju 🙈
To chyba Cię rozumiem, też się nie orientuje w badaniach i co kiedy i co i jak powinno mi być, ale widzę, że każdy ma inaczej więc chyba lepiej nie czytać i dię nie doszukiwać niczego

Dziewczyny czy któraś z Was chodzi na basen?

Tak mnie korci aby coś zacząć że sobą robić (mam nadwagę) i szukam aktywności która sprawia mi przyjemność i jest bezpieczna w ciąży.
Ja czekam na zielone światło od ginekologa i mam zamiar chodzić. Ale nie na zajęcia tylko tak normalnie, no i oczywiście żadne podgrzewane wody 🙂

Mnie tak kłuło wczoraj w podbrzuszu i w pachwinie, aż promieniowało mi do uda. Dzisiaj więcej odpoczywam i na szczęście zmniejszyła się ilość tego kłucia. Bądźmy dobrej myśli, że to tylko rozciąganie się macicy i więzadeł. :)
Mnie tak kulo wczoraj i przedwczoraj a dziś nic czuje się świetnie nawet rano nie mialam mdlosci i zaczynam świrować ze cos mogło się stać

To kto ma następny wizytę? :)
Ja wizytuje jutro 9.40. Później krew na Nifty i oby wyniki byly dobre. Odrazu umowie się na usg genetyczne . Poki co probije wierzyć ze nie usłyszę nic złego na wizycie rano ;)

A u Ciebie kiedy wizyta? Moze po niej zle myski się odgonią na jakiś czas,bo wiadomo.. one nam ciagke będą wracać az do porodu zapewne i po 😅😜

Ja wizytuje jutro 9.40. Później krew na Nifty i oby wyniki byly dobre. Odrazu umowie się na usg genetyczne . Poki co probije wierzyć ze nie usłyszę nic złego na wizycie rano ;)

A u Ciebie kiedy wizyta? Moze po niej zle myski się odgonią na jakiś czas,bo wiadomo.. one nam ciagke będą wracać az do porodu zapewne i po 😅😜
06 lipca PAPPA, 14 i 18 lipca usg - 18 lipca USG prenatalne. Po drodze mam zrobić badania :)

reklama
Do góry