Natalia...
Fanka BB :)
Dawaj znać co i jakŻe mnie się polalo, na początku brązowo potem krwiscie, zaczął boleć brzuch ...lekarz kazał na izbę podjechać.... Mam nadzieję, że szybko....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znać co i jakŻe mnie się polalo, na początku brązowo potem krwiscie, zaczął boleć brzuch ...lekarz kazał na izbę podjechać.... Mam nadzieję, że szybko....
Ja na grupę krwi u siebie w diagnostyce teraz czekałam 1 dzień ale na zleceniu był przedział 1-5dniZapisuje się
Pytanko mam do Was, orientujecie się ile średnio czeka się na wyniki z krwi, np określające grupę krwi? Mam badania do zrobienia, wizyta u lekarza 01.07.2022 i nie wiem do końca kiedy je zrobić tak żebym wszystkie miała na wizytę
Sama byłam mega pozytywnie zaskoczona gdy zobaczyłam tak wyraźnie moje Cudeńko!Ale dokładne zdj! Czasem sb myśle ze mój gin to ma jednak chu-owy sprzęt
piszecie o.tym zdjęciu a dlaczego ja go nie widzę...juz chyba wczoraj probowalam do niego dotrzećSama byłam mega pozytywnie zaskoczona gdy zobaczyłam tak wyraźnie moje Cudeńko!
Lekarz zrobił mi USG w 3D bo chciał obejrzeć dokładnie kręgosłup maluszka, ze względu na to, że u mojego brata i siostry urodziły się dzieci z rozszczepem kręgosłupa.
Chodzę prywatnie do lekarza, gdyż na wizytę na NFZ czekam już 6 tygodni, a zapisałam się na nią jeszcze tego samego dnia w którym zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym.
Pierwszą wizytę na NFZ mam w przyszły czwartek (23 czerwca), więc zobaczymy jak ona przebiegnie i jaki lekarz mi się trafi, ale zdecydowałam, że prywatnie też będę kontynuowała wizyty bo naprawdę mam super lekarza
Daj znać co i jak, na pewno wszystko będzie dobrzeŻe mnie się polalo, na początku brązowo potem krwiscie, zaczął boleć brzuch ...lekarz kazał na izbę podjechać.... Mam nadzieję, że szybko....
Oj mam tak samo. Tyle co można to na NFZ a reszta prywatnie no lekarz wzorowySama byłam mega pozytywnie zaskoczona gdy zobaczyłam tak wyraźnie moje Cudeńko!
Lekarz zrobił mi USG w 3D bo chciał obejrzeć dokładnie kręgosłup maluszka, ze względu na to, że u mojego brata i siostry urodziły się dzieci z rozszczepem kręgosłupa.
Chodzę prywatnie do lekarza, gdyż na wizytę na NFZ czekam już 6 tygodni, a zapisałam się na nią jeszcze tego samego dnia w którym zobaczyłam dwie kreski na teście ciążowym.
Pierwszą wizytę na NFZ mam w przyszły czwartek (23 czerwca), więc zobaczymy jak ona przebiegnie i jaki lekarz mi się trafi, ale zdecydowałam, że prywatnie też będę kontynuowała wizyty bo naprawdę mam super lekarza
Wiesz ze w ciąży mają obowiązek przyjąć Cię tego samego dnia, a jeśli to nie jest możliwe to w ciągu tygodnia?Sama byłam mega pozytywnie zaskoczona gdy zobaczyłam tak wyraźnie moje Cudeńko!
Jeeejuuu ja właśnie zawsze chciałam 60 kg Ważyć i tez mam 174 ale po ciąży z synkiem wazę mniej niż przed pierwsza ciąża… wszytsko ze mnie wyssałU mnie podobnie. Z pierwszym synem przytulam 20kg, po porodzie zostało 10kg na plusie, ale waga 60kg przy wzroście 174cm to wyglądałam akurat. Z drugim synem przytyłam ok 10kg, po porodzie znów doszłam do wagi 60kg i przez ostatni rok przytyłam 12kg ważę więcej niż do porodów. Muszę się teraz pilnować i po porodzie wziąść za siebie.
Ja zawsze chciałam zacząć ciążę z wagą 50 kg, czyli do niedawna moja normalna, ale coś nie wyszło. Po zimie wyszły mi pierniki i grzane wino bokiem i od marca waże 55 kg, niby 5kg nie dużo, ale przy wzroście 155 i figurze gruszce wszystko mi poszło w uda i brzuch. I teraz niby też 55 kg na wadze, ale czuję się taka wzdeta i spuchnięta jakbym o wiele więcej ważyła.. No i zjem trochę, a czuje się jakbym koryto całe swoje i starego obruciła. A wczoraj był paw, bo jadłam kanapkę i włos swój z glowy na ręku miałam..tak mnie odrzuciło, że nie zdążyłam połknąć to co miałam już w ustachJeeejuuu ja właśnie zawsze chciałam 60 kg Ważyć i tez mam 174 ale po ciąży z synkiem wazę mniej niż przed pierwsza ciąża… wszytsko ze mnie wyssał
Naprawdę? A to musisz powiedzieć że jesteś w ciąży? Bo ja czekałam prawie miesiąc. Jeszcze muszę dostać skierowanie do endokrynologa, bo dostałam od rodzinnego na cito ale terminy to koniec roku..Wiesz ze w ciąży mają obowiązek przyjąć Cię tego samego dnia, a jeśli to nie jest możliwe to w ciągu tygodnia?