reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Hej. Doczekałam się wyników drugiej bety. Co ciekawe labolatorium gdy zadzwoniłam po 4 dniach, powiedziało mi że dopiero zostało wysłane i że jeszcze czekać ma wyniki 2-3 dni. Trochę to dziwne, ale ważne że beta ok.
21.05 miałam 445
28.05 7770
Według bety wychodzi ten 6 tydzień i jednak martwi sam pęcherzyk ciążowy 0.86 cm a brak ciałka i zarodka.. A kolejne badanie dopiero za 2 tygodnie i muszę uzbroić się w cierpliwość, tak samo jak na wyniki tej drugiej bety 😌
Po becie nie da się określić tygodnia, bo się dane zazębiają. Poczekaj jak dojdzie do 10 tys. wtedy powinien być już widoczny zarodek :)

reklama
Wiecie co jestem zazenowana. Mój lekarz na NFZ mnie dzisiaj po godzinach przyjął.... Okazuje się że akcja serca 168 a nie byle jaka jak powiedzieli wczoraj w szpitalu, kosmowka się nie odkleja w żadnym miejscu, krwiak jest jeden 1,4 cm a nie 2 krwiaki po 2,5 cm. Doktor kazał tylko włączyć acard 150mg X1....... Mam w sobie zal do lekarki z wczoraj że szpitala.....
ja pierdziele . Brak słów

Hej. Doczekałam się wyników drugiej bety. Co ciekawe labolatorium gdy zadzwoniłam po 4 dniach, powiedziało mi że dopiero zostało wysłane i że jeszcze czekać ma wyniki 2-3 dni. Trochę to dziwne, ale ważne że beta ok.
21.05 miałam 445
28.05 7770
Według bety wychodzi ten 6 tydzień i jednak martwi sam pęcherzyk ciążowy 0.86 cm a brak ciałka i zarodka.. A kolejne badanie dopiero za 2 tygodnie i muszę uzbroić się w cierpliwość, tak samo jak na wyniki tej drugiej bety 😌
Też mi się wydaje że przy takim pęcherzyku ma prawo nie być ciałka i zarodka i to zupełnie normalne. Za to za dwa tygodnie już na pewno będzie.

Dzień dobry;)
Pierwsze spodnie zaczynają cisnąć ;)
+1,5 kg 😱

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-2044704639.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-2044704639.jpeg
    110,8 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry