reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

A ja się znów uśmiałam wczoraj :) Wczoraj rano czytałam wasze posty o brzuszkach, że rano nie ma, a wieczorem się pojawiają i sobie pomyślałam, "e, tam" :D I teraz publicznie chciałam przeprosić za to "e, tam", bo już wczoraj wieczorem patrzę na swój brzuch i "o, cholera, to samo" :D Druga ciąża to jednak duża różnica w porównaniu do pierwszej. U mnie brzuch był mega mały, a teraz (8 tydzień) już widzę, że będzie zupełnie inaczej. Nawet już pępek mi się zaczyna robić "ciążowy" :D
Mi pępek ciążowy został po pierwszej ciąży 🤣🤣🤣 wszystko zeszło a pępek został 🤣🤣🤣🤣

reklama
Kochane, pomocy:( Co jeść/pić na śniadanie przy mdlosciach i wymiotach? Nic mi nie wchodzi... czuję się tak fatalnie, że masakra. A muszę coś zjeść, bo rano biorę leki, które muszę wziąć po posiłku i już nie wiem co robić 😵‍💫😵‍💫
Mi wchodzą jogurty, najlepiej z kwaśnym musem, kisiel poziomkowy🙈kwaśne jabłko i do pewnego momentu sok pomaranczowy.

Mi wchodzą jogurty, najlepiej z kwaśnym musem, kisiel poziomkowy🙈kwaśne jabłko i do pewnego momentu sok pomaranczowy.
a mnie nie wchodzą w ogóle jogurty i twarogi. Przed się tym zajadałam. A teraz na sam widok robi mi się zle. Za to najlepiej coś ciepłego mi wchodzi. Np wczoraj na Kolacje zjadłam sobie krupnik. I było fajnie. Później zaczęło mnie mdlić i zachciało mi się ogorkow małosolnych więc wciągnęłam 3. I znowu mdłości ustały. Ale po godzinie jak już leżałam w łóżku znowu zaczęło mdlić i odbijał mi sie czosnek. W nocy 4 razy się obudziłam żeby się napić.

Załączniki

• IMG20220525114430.jpg
    IMG20220525114430.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 94
Miałam wytrzymać do pierwszej wizyty 06.06, a idę dzisiaj. Od wczorajszego wieczora męczą mnie bóle podbrzusza. Całe szczęście, że gin ma gabinet w moim bloku to już byłam zapytać czy mnie przyjmie dzisiaj. Czekam na SMS z godziną, na którą mam przyjść po południu. Nie mogę się na niczym skupić ze stresu. 🤦🏽‍♀️

reklama
Miałam wytrzymać do pierwszej wizyty 06.06, a idę dzisiaj. Od wczorajszego wieczora męczą mnie bóle podbrzusza. Całe szczęście, że gin ma gabinet w moim bloku to już byłam zapytać czy mnie przyjmie dzisiaj. Czekam na SMS z godziną, na którą mam przyjść po południu. Nie mogę się na niczym skupić ze stresu. 🤦🏽‍♀️
Daj znać, który tydzień? 🤞🏻❤️

Do góry