reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Ja już po 💪 serduszko jest !! Zarodek 9 mm, pęcherzyk 32 mm ❤️ Lekarz powiedział, ze 7 tydzień, na zdj usg jest napisane 7+5. Termin teraz wychodzi na 31.12 🙈 ale już z Wami zostanę jeśli pozwolicie ❤️
Najlepsza wiadomość, to taka, ze blizna ma 9mm czyli może uda się rodzic naturalnie !!!!
Na infekcję dostałam zinnat i standardowo enterol. Karmić piersią mogę, tak jak myślałam ❤️ Piękny dzień dla mnie ❤️
super 🙂 gratulacje 🙂

reklama
Mnie dziś bardzo mdli i głowa boli. A przy 9 miesięcznym bobasie ciężko odpocząć. I mam taki wzdęty brzuch i mokro bardzo. Z lekarzem jeszcze chwilkę poczekam. Napisze wam jak wizytę umówię.
Oo to jeszcze mniejszy bobasek niż u mnie 😄 znam to doskonale, u mnie 11 miesięcy ma synek i jest hmmm… ruchliwy dzień 🤣
A kawa nie zaszkodzi na początku 5tydz? Kocham kawę,a jak się dowiedziałam to się jej wyrzekłam
Bez przesady 😉 jak tylko Cie od niej nie mdli to jedna kawa Ci nie zaszkodzi 😘 delektuj się!

Konieczni daj znać,będę trzymać kciuki!
A jak się czujesz,jakieś objawy?
Osłabiona jakaś jestem głównie rano, jest mi czasem słabło i od razu po wstaniu czuje się głodna. Poza tym lekkie pobolewania brzucha. Z OM wychodzi mi dsisiaj 5t+6d, mam nadzieję że już coś na USG będzie widać.

Osłabiona jakaś jestem głównie rano, jest mi czasem słabło i od razu po wstaniu czuje się głodna. Poza tym lekkie pobolewania brzucha. Z OM wychodzi mi dsisiaj 5t+6d, mam nadzieję że już coś na USG będzie widać.
Ja też jak wstanę to zaraz głodna,i delikatnie czasem skurcz podbrzusza.

@Niecierpliwa233 hej ja tez nawet codziennie myśle sobie ze jak ja niby dam radę sobie z dwójka maluchów bo u mnie tez roczny synek z maja. Myśle ze wiele kobiet ma takie myśli, tym bardzieb jak ta różnica wieku jest mała. U mnie będzie 19 miesięcy różnicy, jakoś będziemy musiały dać radę :D
Jak nie my to kto?:)

@Niecierpliwa233 hej ja tez nawet codziennie myśle sobie ze jak ja niby dam radę sobie z dwójka maluchów bo u mnie tez roczny synek z maja. Myśle ze wiele kobiet ma takie myśli, tym bardzieb jak ta różnica wieku jest mała. U mnie będzie 19 miesięcy różnicy, jakoś będziemy musiały dać radę :D
Wy się obawiacie małej różnicy wieku, a ja znowu dużej. Mam w domu bardzo porywczego dwunastolatka, który jest zagorzałym jedynakiem 🤪 I coś mi mówi, że wcale nie będzie szczęśliwy jak już powiem mu o rodzeństwie 😂

reklama
U mnie smieszna sprawa, ja totalny kawosz, kawa od rana do wieczora do upojenia, od kilku dni nie moge patrzec na kawe😅 chcialabym sie napic, ale odrzuca mnie🤣 Teraz tylko woda z cytryna. Macie tez takie zmiany upodoban?:)
Mi wchodzą tylko mokre potrawy 🤣 jak są za suche od razu odruch wymiotny 🙈

Do góry