Monmaj
Fanka BB :)
Tak okey, powtórz drugi raz za 48h i umów się na wizytę za 2tygodnieOdebrałam wynik bety - 30dc beta 352 chyba dobry wynik? Nie znam się pierwszy raz robię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak okey, powtórz drugi raz za 48h i umów się na wizytę za 2tygodnieOdebrałam wynik bety - 30dc beta 352 chyba dobry wynik? Nie znam się pierwszy raz robię
U mnie przyrost 305% mam nadzieję że będzie dobrze.Tera czekam na wizytę do 27.05 i bardzo się stresuje,a Tobie gratulujęDostałam wyniki!
(16.05)26 dc - beta 47
(18.05) 28dc - beta 181
Przyrost 285%. Popłakałam się ze szczęścia
Super!Planer ciążowy
Dziewczyny stworzyłam planer ciążowy, uważam że bez sensu jest wydawać około 100 zł jak równie dobrze można to wydrukować. Podsyłam link, gdyby któraś z Was chciała
Tak okey, powtórz drugi raz za 48h i umów się na wizytę za 2tygodnie
też mam wizytę 30.05Nie powtórzę za 48h bo diagnostyka nieczynna w piątek. Umówiłam się już na 30.05
też mam wizytę 30.05
mi ginekolog powiedziała to samo. Metę odstawimy w 12 tygodniu. Gwałtowne odstawienie teraz może spowodować poronienie .Nie odstawiaj mety bez konsultacji z diabetologiem!!! Wiele razy słyszałam o poronieniu tuż po gwałtownym odstawieniu mety. W sobotę lekarka w szpitalu powiedziała mi, że metę spokojnie można stosować do 12tc. Później zazwyczaj jest już wprowadzana insulina.
Ale super na pewno się przydaPlaner ciążowy
Dziewczyny stworzyłam planer ciążowy, uważam że bez sensu jest wydawać około 100 zł jak równie dobrze można to wydrukować. Podsyłam link, gdyby któraś z Was chciała
kurcze mówisz jak moja ginka słowo w słowoTym bardziej poradź się diabetologa, a najlepiej znajdź takiego który prowadzi ciążę na mecie. Aktualne badania na zachodzie pozwalają na stosowanie mety w ciąży. Ale to wiedzą tylko lekarze, którzy dokształcają się na bieżąco.