reklama
Madlein
Fanka BB :)
Byłam na IP, trochę za bardzo podbrzusze mi dokuczało. No i mamy to! Ciąża żywa 6+2 zarodeczek i serduszko są na miejscu jak należy
Ciśnienie oczywiście miałam wywalone w kosmos Jak zawsze u lekarza.
Doszłam do wniosku, że zrezygnuję z wtorkowej wizyty, nie ma co robić tak często USG i męczyć maluszka. Poza tym dostałam numer z tego szpitala do ich poradni żebym próbowała się poniedzieli zarejestrować. Zobaczymy jakie mają terminy.
A doktor kazała mi zwiększyć duphaston do trzech tabletek dziennie i na ból doraźnie brać nospe.
Doszłam do wniosku, że zrezygnuję z wtorkowej wizyty, nie ma co robić tak często USG i męczyć maluszka. Poza tym dostałam numer z tego szpitala do ich poradni żebym próbowała się poniedzieli zarejestrować. Zobaczymy jakie mają terminy.
A doktor kazała mi zwiększyć duphaston do trzech tabletek dziennie i na ból doraźnie brać nospe.
xdorotaa
Super! W jakiej dawce nospe? Też mnie czas pobolewa ale nie wiem w jakiej dawce można brać. W domu mam chyba tylko forte....Byłam na IP, trochę za bardzo podbrzusze mi dokuczało. No i mamy to! Ciąża żywa 6+2 zarodeczek i serduszko są na miejscu jak należy
Madlein
Mam tylko wpisane do karty nospa doraźnie bez dawkiSuper! W jakiej dawce nospe? Też mnie czas pobolewa ale nie wiem w jakiej dawce można brać. W domu mam chyba tylko forte....
Hej Dziewczyny. Przywitam się i ja.
U mnie sam początek i data porodu z owulacji wychodzi mi 21 stycznia pierwszą wizytę mam 27.05 i do tego czasu wrzucam na luz i nawet nie będę sprawdzić bety - takie zreszta mam zalecenia od mojego ginekologa. Mam pytanie czy są tu mamy karmiące ? Ja mam córkę którą nadal karmię i właśnie się zastanawiam czy nie powinnam jej odstawić ? Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki
U mnie sam początek i data porodu z owulacji wychodzi mi 21 stycznia pierwszą wizytę mam 27.05 i do tego czasu wrzucam na luz i nawet nie będę sprawdzić bety - takie zreszta mam zalecenia od mojego ginekologa. Mam pytanie czy są tu mamy karmiące ? Ja mam córkę którą nadal karmię i właśnie się zastanawiam czy nie powinnam jej odstawić ? Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki
Ja jeszcze karmie synka 16miesiecznego…. I spytam co z tym zrobić na wizycie. Ogólnie chce odstawić jak najszybcijeHej Dziewczyny. Przywitam się i ja.
Moonstone
Moderator
U mnie na 23 styczniaHej Dziewczyny. Przywitam się i ja.
U mnie sam początek i data porodu z owulacji wychodzi mi na 21 stycznia. Pierwszą wizytę mam 27.05 i do tego czasu wrzucam na luz i nie będę nawet sprawdzać bety - takie z resztą mam zalecenia od mojego ginekologa.
Mam pytanie czy są tu jakieś mamy które karmią piersią ? Ja mam córkę i właśnie się zastanawiam czy powinnam ją odstawić czy mogę nadal karmić.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszytskie
Ja jeszcze karmie synka 16miesiecznego…. I spytam co z tym zrobić na wizycie. Ogólnie chce odstawić jak najszybcije
reklama