ola070197
Fanka BB :)
Wg apki 4+5Który tydz, bardzo mi przykro.
U mnie 6+0 wg preglife i czekam na wizytę 17.05 we wtorek, żeby mi powiedział, co robimy. Jeszcze dzis przebiegł mi drogę czarny kot
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg apki 4+5Który tydz, bardzo mi przykro.
U mnie 6+0 wg preglife i czekam na wizytę 17.05 we wtorek, żeby mi powiedział, co robimy. Jeszcze dzis przebiegł mi drogę czarny kot
Ja napewno będę mieć… w pierwszej ciąży miałam mobilne ktg i sama sobie robiłam od 32 tygodnia i całe szczęście bo dzięki temu mój synek żyje… spadało mu tętno już w 32 tygodniu jak za bardzo się przemeczalaM a później przy moich skurczach… gdyby nie te ktg było by ciężko bo nikt by na to uwagi nie zwrócił na tak wczesnym etapie a tak byłam pod kontrola i mogli szybko działać…Hej dziewczyny, zaktualizowalam listę badań, jeśli kogoś brakuje to przepraszam i proszę o reakcje, jesli dopiero chcecie się wpisać to cytujcie proszę post z lista
Jak tam samopoczucie ? U mnie te leki działają wyśmienicie, wczoraj rano dopiero zaczęłam je brać po tym jak zwrocilam całe śniadanie i uznalam ze nie będę sie katować. Teraz w końcu czuje się znowu jak człowiek, mam apetyt i mogę normalnie funkcjonować W Polsce są dostępne pod nazwa Xonvea wiec jakby ktoś szukał pomocy na uporczywe mdłości to polecam
@nuskulka dobrze ze już się wszystko wyklarowało
Poruszę temat detektora tętna, co sądzicie ?
Miłego piątku i pięknego weekendu
Ja wizyta 16.05Hej dziewczyny, zaktualizowalam listę badań, jeśli kogoś brakuje to przepraszam i proszę o reakcje, jesli dopiero chcecie się wpisać to cytujcie proszę post z lista
Jak tam samopoczucie ? U mnie te leki działają wyśmienicie, wczoraj rano dopiero zaczęłam je brać po tym jak zwrocilam całe śniadanie i uznalam ze nie będę sie katować. Teraz w końcu czuje się znowu jak człowiek, mam apetyt i mogę normalnie funkcjonować W Polsce są dostępne pod nazwa Xonvea wiec jakby ktoś szukał pomocy na uporczywe mdłości to polecam
@nuskulka dobrze ze już się wszystko wyklarowało
Poruszę temat detektora tętna, co sądzicie ?
Miłego piątku i pięknego weekendu
Też jesteś z północy Polski??Pozdrawiamy że spaceru
Zobacz załącznik 1401099
Czy to ma wpływ na dziecko tez jeśli matka ma problem z sercem, ktore dość szybko bije nawet przy małym wysiłku?Ja napewno będę mieć… w pierwszej ciąży miałam mobilne ktg i sama sobie robiłam od 32 tygodnia i całe szczęście bo dzięki temu mój synek żyje… spadało mu tętno już w 32 tygodniu jak za bardzo się przemeczalaM a później przy moich skurczach… gdyby nie te ktg było by ciężko bo nikt by na to uwagi nie zwrócił na tak wczesnym etapie a tak byłam pod kontrola i mogli szybko działać…
Ja jestemTeż jesteś z północy Polski??
Ooo z jakich okolic?Ja jestem
Trójmiasto A Ty?Ooo z jakich okolic?