reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

Ale wam dobrze, u mnie dopiero 23 stycznia cc. Już odliczam dni i nie mogę się doczekać bo jest już okropnie ciężko.

reklama
Mnie już dłuższy czas podbrzusze dokucza. Teoretycznie 2 tygodnie do porodu.
Wielomatka pisała, że data porodu to ta w której na pewno się nie urodzi. I coś w tym jest😁

Dziewczyny, jutro podobno jest pełnia, a jak jest pełnia to nalezy sie mentalnie szykować, bo cuda potrafią sie wtedy dziać na porodówkach, także tego… 😅🙂👌🏻

reklama
Malutka rozpycha się niesamowicie, parę razy dziennie ma czkawkę, cały brzuszek podskakuje. Wczoraj myślałam, że zaczęły odchodzić mi wody, bo było tak mokro, ale to po prostu zwiększenie nawilżenia pochwy, niby normalne. Wizytę miałam na 24 stycznia, ale umowiłam się jeszcze na 16, coś mnie tknęło, że córcia może pojawić się wczesniej, chociaż do tej pory byłam nastawiona na koniec stycznia/luty. Mąż właśnie zaczął strasznie panikować, że nie da sobie rady przy porodzie 🙈🙈
A jak nastawienie u Waszych panów?

Do góry