reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Mnie też... uczucie wiecznego kaca. Poprzednia ciąża była taka piękna pod tym względem
Moją poprzednia ciąża była podobna do tej, z tym że najbardziej muliło do południa, później był luz. Teraz cały dzień, w nocy jak się obudzę to też muli 😐 za to z pierwszym synkiem mogłam góry przenosić 😄

Mogłoby być niższe, ale TSH sie zmienia. Pewnie dostaniesz eutyrox i tyle :)
No jak patrzyłam to na początku maja miałam już 3,wiec tendencja wzrostowa.
Ja już przyjmuje 100 eutyroxu, więc znowu powrót do końskich dawek.
Ogólnie schodziłam z tsh ponad 20. :/

Ale też lekarz mówił żebym brała witaminy fembion, tam jest wapno które nie łączy się z eutoroxem. Więc dzisiaj nie biorę i czekam na teleporade.

Dziewczyny a co sądzicie o Detektorze tętna płodu zastanawiam się czy nie kupić korzystała któraś z niego?​

Ja korzystałam. Czy warto? Musisz sama ocenić. Czasami ciężko znaleźć tętno, ale jak już się nauczysz to będzie łatwiej. Ja używałam przed wizytami u lekarza, żeby się uspokoić, jak już ruchy czułam to czasem słuchałam dla przyjemności.

A ja nie mam wymiotów, ale wieczne takie właśnie mulenie, nie ważne co zjem. No i dzis jakiś kryzys mam, bo co nie ubiorę to mój , wzdęty bebzon widać..😅, wiec zamykam się dzis na ludzi w domu 🤪

reklama
A ja nie mam wymiotów, ale wieczne takie właśnie mulenie, nie ważne co zjem. No i dzis jakiś kryzys mam, bo co nie ubiorę to mój , wzdęty bebzon widać..😅, wiec zamykam się dzis na ludzi w domu 🤪
Ja mam to. Samo. Muli mnie okropmnie ale popije woda albo coś zjem i przechodzi na noc i rano mnie muli i tyle by było moich objawów. Brzuch mam na 5 msc ciazy tak mi wywaliło ze szok nw czego chyba po prolutexie i heperynie. A gdzie dalej jak to dopiero początek. Myslalam ze moze chodz w cycki mi pójdzie bo mam małe to myślę jak będe w ciazy to chodź trochę podrosną a tu nic nie drgnęło 🤣

Do góry