reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

no to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:

@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta

Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
Proszę o dopisanie

reklama
no to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:

@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta

Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.

Zgłaszam się. 🙂

Dziewczyny, a w którym tygodniu Wy zauważyłyście zaokrąglony brzuszek ? 🥰
Teraz jakoś mi wyszedł 😅 a dzisiaj mam 10+5 :)
Hej ja mam brudzenie od ponad dwóch tygodni .W czwartek byłam na usg a w piątek znowu się zaczęło dzwoniłam do swojego lekarza powiedział że jak będzie lecieć krew jak z palca to wtedy szpital a póki co leżeć w domu .
dziękuje za tą wiadomość! A bierzesz leki? Znasz przyczynę brudzenie?

Serio? Komuś chce się czytać nasz wątek i komentować na innych? 😬🧐

Rozumiem, ja znowu jestem z tych co starają się nie popadać od razu w panikę. No i mam małe dziecko jeśli by mnie musieli zostawić w szpitalu to nie ma kto z nim nzostać wiec mąż by musiał kombinowac żeby ogarnąć jakoś urlop czy coś dlatego wole żeby najpierw to zobaczył lekarz prywatny.
Moja 1 ginka ck prowadziłam 1 ciąże robiła wszystko abym tylko do szpitala nie trafiła bo mówiła ze szpital złe wpływa na psychikę kobiet i leoiej leżeć w domu. Ta ginekolog z kolei ciagle próbuje mnie do niego wsadzić mam wrażenie. 🙄
Niestety sa i tacy co czytaja i komentują,nie licząc się z tym ze te osoby mogą to zobaczyć i zwyczajnie zeobic im się przykro 🤷‍♀️. No ale to mało istotne juz.

Nie miałaś krwiaka? Dobrze pamiętam,że źródło plamien,krwawien jest nieznane?
Dzisiaj na wieczór masz wizytę? Jeśli tak, to faktycznie lepiej juz te parę godzin przeczekać i przede wszystkim się nie denerwować (wiem łatwo się mówi)😏. Może faktycznie zeiekszone dawki proga by to powstrzymały

Niczym księżna Kate jesteś 😉 podobno ona miała takie okropne mdłości i wymioty.
Wszystko będzie dobrze, najważniejsze żebyś się nawadniała, a nic maluszkowi nie będzie.

Mi w sumie też nudności jakby przeszły, ale teraz mam nieziemski głód i średnio co godzinę gębą mlaskam. Czy to owoc czy warzywo, ale cały czas coś 🙄 Z objawów to tylko piersi takie mega pełne mi się zrobiły.
W sumie zaraz koniec pierwszego trymestru, więc może już teraz będzie tylko kolorowo 🤪
Hehe, imię też się zgadza 😆.
Już sie troszkę lepiej czuję, właśnie miałam robione USG I wszystko jest ok, a dzidziol ma 2,17 cm ❤️

Dzisiaj chyba mnie jeszcze nie wypuszczą, pewnie jutro jakoś:)

@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta

Proszę o dopisanie 😀

Niestety sa i tacy co czytaja i komentują,nie licząc się z tym ze te osoby mogą to zobaczyć i zwyczajnie zeobic im się przykro 🤷‍♀️. No ale to mało istotne juz.

Nie miałaś krwiaka? Dobrze pamiętam,że źródło plamien,krwawien jest nieznane?
Dzisiaj na wieczór masz wizytę? Jeśli tak, to faktycznie lepiej juz te parę godzin przeczekać i przede wszystkim się nie denerwować (wiem łatwo się mówi)😏. Może faktycznie zeiekszone dawki proga by to powstrzymały
Tak dobrze pamiętasz, idę ogólnie do innej ginekolog wiec może ona jednak znajdzie przyczynę plamienia.
Ja o dziwo jestem spokojna tylko strasznie mi przykro ze moj organizm ponownie złe reaguje na ciąże. 🥺 mimo wszystko wierze ze będzie dobdze 🥺

reklama
Tak dobrze pamiętasz, idę ogólnie do innej ginekolog wiec może ona jednak znajdzie przyczynę plamienia.
Ja o dziwo jestem spokojna tylko strasznie mi przykro ze moj organizm ponownie złe reaguje na ciąże. 🥺 mimo wszystko wierze ze będzie dobdze 🥺
Musi być dobrze! Trzymam mocno kciuki ❤️ I dawaj koniecznie znać po wizycie ✊✊

Do góry