reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja na połówkowe idę 1 września. Będzie dziewczynka Michalina[emoji3590]

Załączniki

• IMG_20210826_132159.jpeg
    IMG_20210826_132159.jpeg
    66,4 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Z usg masz późniejszy termin? Czyli dzidzia według usg młodsza [emoji846]
Tak, z om na 6.01 a według USG 10.01 i ginekolog prowadząca nie kazała martwić się tym, że jest starszy i nie podała innej daty. Mówiła tylko, że lepiej że jest starszy niż miałby być młodszy [emoji4] Natomiast mam koleżankę, która rodziła w kwietniu i też co wizytę słyszała, że jest starszy i urodziła w Prima Aprilis czyli tydzień przed terminem. Zobaczymy no, niepowiedziane że u nas tak będzie ale przygotowani wiadomo będziemy w każdej chwili [emoji6]

Wydaje mi się, że chłopcy są bardziej przebojowi i trochę łagodniej się buntują w okresie dojrzewania :p Pewnie ma się to nijak do rzeczywistości, a i tak wszystko kwestią indywidualną człowieka :p

Wczoraj pochwaliliśmy się teściom, że ich wnuk będzie miał brata. Teść zareagował "Eee..." a teściowa dopytywała czy to już pewne. Tak mi się smutno zrobiło, że nie powiedziałam jeszcze swojej mamie, bo jakby była równie "ucieszona" to bym się chyba z miejsca rozpłakała.

Tu jest dobry artykuł na ten temat: Link do: NAJBARDZIEJ IRYTUJĄCE TEKSTY PRZY DRUGIM DZIECKU TEJ SAMEJ PŁCI... - Mamine Skarby by Magda Jasińska
Co ja mam powiedziec?? Jak 3syn nakprawdopodobniej?? Dobrze ze moja przychodnia zapewnia psychologa dla ciezarnych bo bym szalu dostala na te komentarze....:(

Bylam w piatek na badaniach i mój Mały ma juz 400g I prawie 21cm w 20tyd 2d🤯😱😍 będzie duży chłopak;) a połówkowe za 3tygodnie 18września;) czy któraś ma szumisia? Kupilismy dzisiaj, ciekawa jestem jak nam się będzie sprawdzał 🤔

Załączniki

• 20210827_144449.jpg
    20210827_144449.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, bratowa ma na sprzedaż super ciepły kombinezon zimowy dla dziewczynki w rozmiarze 62-68 w kolorze pudrowego różu, stan oceniam na bardzo dobry. Do tego rękawiczki. Wykonane z super milusiego materiału (cena 39zł). Gdyby któraś była zainteresowana bądź miała jakąś koleżankę, siostrę, bratową to zapraszam do kontaktu priv. Mi niestety narazie się nie przyda, bo będzie chłopczyk a któraś może wykorzystać bo naprawdę nawet nie ma śladów użytkowania [emoji6]
IMG_20210829_200513.jpg

reklama
Do góry