reklama
a napisałaś w podanym terminie o chęci dołączenia?Ja raczej nie zostałam dodana, link nie działa, nie mam uprawnień.
taka napisałaś w podanym terminie o chęci dołączenia?
a próbowałaś przez stronę www a nie przez aplikacje? Tez zostałaś dodana do listy, Która poszła do Ani
korzystam wyłącznie przez stronęa próbowałaś przez stronę www a nie przez aplikacje? Tez zostałaś dodana do listy, Która poszła do Ani
karolciaaa29
Początkująca w BB
Ja Z kolei miałam dostęp od początku, kilka dni temu zaczęłam się odzywać, żeby nie stracić dostępu a mimo to zostałam usunięta
w regulaminie jest to zaznaczone, ze jeśli nie odzywa się ktoś 2 tygodnie, jest automatycznie usuwany z grupy. Chyba nie chcemy aby ktoś nas tylko podczytywał, prawda?Ja Z kolei miałam dostęp od początku, kilka dni temu zaczęłam się odzywać, żeby nie stracić dostępu a mimo to zostałam usunięta
I to nie my ustalaliśmy zasady i regulamin a moderator z forum.
reklama
karolciaaa29
Początkująca w BB
Tak, ja absolutnie nikogo nie obwiniam , zasady to zasady. Jednak napisałam, że zaczęłam się odzywać kilka dni temu, więc jeśli zadziałałaby tu zasada 2 tygodni to powinnam nadal być na wątku. Ale niech będzie tak jak jest.w regulaminie jest to zaznaczone, ze jeśli nie odzywa się ktoś 2 tygodnie, jest automatycznie usuwany z grupy. Chyba nie chcemy aby ktoś nas tylko podczytywał, prawda?
I to nie my ustalaliśmy zasady i regulamin a moderator z forum.
Podziel się: