Serio? Który to tydzień?Powiem wam dziewczyny, ze od paru dni czuje momentami koziolkowanie w brzuchu, taki mega charakterystyczny ruch to chyba mlody szaleje
reklama
z miesiaczki 13, ale z usg 14. Nie sa to takie ruchy dziecka, ale smieszne koziolkowania.Serio? Który to tydzień?
Zazdroszczę, mi w brzuchu koziołkuje co najwyżej bóbz miesiaczki 13, ale z usg 14. Nie sa to takie ruchy dziecka, ale smieszne koziolkowania.
Acard tak długo się bierze w przypadku ryzyka zatrucia ciążowego i stanu przedrzucawkowego. Ja również praktycznie do końca będę brała acard + heparynę.Ale accardu nie wolno tak długo brać. Pozniej trzeba zastrzyki. Nie pamietam tylko od którego tygodnia a nie chę wprowadzić w błąd
Szarafoka
Fanka BB :)
Ja nie wiem czy świruje ale ostatnio tez czulam delikatne ruchy. Ale u mnie to dopiero 12 tc. I no cóż- Google mowia ze to malo mozliwe. Jednakże po wczorajszych prenatalnych wiem ze lozysko mam z tyłu a nie z przodu jak przy pierwszym dziecku. A to tez powoduje szybciej odczuwalne ruchy. W pierwszej ciazy poczułam synka okolo 16tc. Ja juz sama nie wiem czy to możliwe ale dosc charakterystyczne dla mnie muśnięcia przed snem byly gdy leżałam na płaskoPowiem wam dziewczyny, ze od paru dni czuje momentami koziolkowanie w brzuchu, taki mega charakterystyczny ruch to chyba mlody szaleje
ja sama bylam w szoku, ze cos czuje ale to tak charakterystyczne ruchy, ze nie da sie pomylic z gazamiJa nie wiem czy świruje ale ostatnio tez czulam delikatne ruchy. Ale u mnie to dopiero 12 tc. I no cóż- Google mowia ze to malo mozliwe. Jednakże po wczorajszych prenatalnych wiem ze lozysko mam z tyłu a nie z przodu jak przy pierwszym dziecku. A to tez powoduje szybciej odczuwalne ruchy. W pierwszej ciazy poczułam synka okolo 16tc. Ja juz sama nie wiem czy to możliwe ale dosc charakterystyczne dla mnie muśnięcia przed snem byly gdy leżałam na płasko
Wiktoria96
Fanka BB :)
Dziewczyny, a czy Wy jesteście dopisane do tej prywatnej grupy? Ja prosiłam o dopisanie chyba z dwa tygodnie temu i niestety nadal nic, nie wiem czy sama muszę coś jeszcze zrobić czy Wy tez nie macie dostępu?
czekamy na wiadomość z linkiem. Ja jeszcze nie dostalamDziewczyny, a czy Wy jesteście dopisane do tej prywatnej grupy? Ja prosiłam o dopisanie chyba z dwa tygodnie temu i niestety nadal nic, nie wiem czy sama muszę coś jeszcze zrobić czy Wy tez nie macie dostępu?
reklama
Niestety nie mam możliwości dodania ciebie, ale wiem, że kilkaset stron wcześniej był link, żeby móc wejść. Trzeba pisać do dziewczyn moderatorek, one na pewno z chęcią Was dodadzą. Grupa prywatna ma o tyle plus, że nikt nie może postronny zobaczyć co piszesz, jakie zdjęcia wstawiasz. Warto się dodaćDziewczyny, a czy Wy jesteście dopisane do tej prywatnej grupy? Ja prosiłam o dopisanie chyba z dwa tygodnie temu i niestety nadal nic, nie wiem czy sama muszę coś jeszcze zrobić czy Wy tez nie macie dostępu?
Podziel się: