Wiktoria96
Fanka BB :)
Hej, mi się już powolutku pojawia. Nikt nieznajomy nie zauważa, ale sama widzę różniceWidać wam juz brzuszki??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, mi się już powolutku pojawia. Nikt nieznajomy nie zauważa, ale sama widzę różniceWidać wam juz brzuszki??
Hej! Mi sie właśnie zaczął 4 miesiąc i od 1 lipca wzięłam l4. Wydaje mi sie ze w obecnych czasach ze zwolnieniem nie powinno być problemu. Na co dzień pracuje w banku.Ja mam USG 13-go. Już się nie mogę doczekać.
Dziewczyny, czy dużo z was jest już na zwolnieniu? Ja po raz kolejny z pracy wracam z migreną i ledwo żyje. Na ostatniej wizycie gin mi powiedziała, że moje złe samopoczucie minie i nawet na tydzień nie chciała mi wypisać L4. Poprzednią ciążę przepracowałam prawie całą, więc nie wiem jak to jest ze zwolnieniami.
Jeszcze nie, ale ja z tych ostatnich z terminem rano płaski, a wieczorem wzdęty tylkoWidać wam juz brzuszki??
Jestem w 11t4d i brzuch lekko zaokrąglony, ale nadal maly , więc nie widaćWidać wam juz brzuszki??
No to chyba tak ja ja 31.01 termin jak sie najem to jestJeszcze nie, ale ja z tych ostatnich z terminem rano płaski, a wieczorem wzdęty tylko
Mi się też tak wydawało. Może muszę zmienić lekarza Ja pracuje w rejestracji, mam kontakt z pacjentami i pracuje cały czas w maseczce. Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale teraz ciężko to wytrzymać.Hej! Mi sie właśnie zaczął 4 miesiąc i od 1 lipca wzięłam l4. Wydaje mi sie ze w obecnych czasach ze zwolnieniem nie powinno być problemu. Na co dzień pracuje w banku.
Ja pracuję zdalnie i zamierzam tak długo, jak to będzie możliwe. Praca jest dla mnie świetną odskocznią od skupiania się na dolegliwościach. Mam nadzieję, że zdrowie mi pozwoli działać do końca roku w takim trybie.Dziewczyny, czy dużo z was jest już na zwolnieniu?
Powoli tak, zwłaszcza wieczorem mi wywala brzucho jak po talerzu bobuWidać wam juz brzuszki??
DokładnieNo to chyba tak ja ja 31.01 termin jak sie najem to jest