reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja mam USG 13-go. Już się nie mogę doczekać.
Dziewczyny, czy dużo z was jest już na zwolnieniu? Ja po raz kolejny z pracy wracam z migreną i ledwo żyje. Na ostatniej wizycie gin mi powiedziała, że moje złe samopoczucie minie i nawet na tydzień nie chciała mi wypisać L4. Poprzednią ciążę przepracowałam prawie całą, więc nie wiem jak to jest ze zwolnieniami.
Hej! Mi sie właśnie zaczął 4 miesiąc i od 1 lipca wzięłam l4. Wydaje mi sie ze w obecnych czasach ze zwolnieniem nie powinno być problemu. Na co dzień pracuje w banku. :)

Hej! Mi sie właśnie zaczął 4 miesiąc i od 1 lipca wzięłam l4. Wydaje mi sie ze w obecnych czasach ze zwolnieniem nie powinno być problemu. Na co dzień pracuje w banku. :)
Mi się też tak wydawało. Może muszę zmienić lekarza:) Ja pracuje w rejestracji, mam kontakt z pacjentami i pracuje cały czas w maseczce. Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale teraz ciężko to wytrzymać.

Dziewczyny, czy dużo z was jest już na zwolnieniu?
Ja pracuję zdalnie i zamierzam tak długo, jak to będzie możliwe. Praca jest dla mnie świetną odskocznią od skupiania się na dolegliwościach. Mam nadzieję, że zdrowie mi pozwoli działać do końca roku w takim trybie.

Widać wam juz brzuszki??
Powoli tak, zwłaszcza wieczorem mi wywala brzucho jak po talerzu bobu 😁

reklama
Witam w ten piękny poranek.
Dziewczyny czy już szykujeciep/planujecie co należy kupić czy czekacie z planami dopiero do połówkowych. Ja osobiście dopiero po połówkowych ale chyba dlatego że nie potrafię się jeszcze cieszyć i boje się że zapesze

Do góry