reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej, jestem tu od poczatku ale pierwszy trymestr mialam okropny wiec podczytywalam Was ale nie dalam rady odpisywac:/
Codziennie mialam wymioty i jedyne co moglam jesc to jakies okropne bulki, dodatkowo pracuje i musze udawac ze wszystko jest ok, mimo ze mdlilo mnie non stop:/
jesli to mozliwe to prosba o dodanie do zamknietej grupy - na pewno tam bedzie latwiej dzielic sie doswiadczeniami- postaram sie pisac czesto:)
Jestem wlasnie po badaniach prenatalnych, termin na 7 styczen:) Strasznie sie ciesze ze ta pape zrobilam bo ona ryzyko jeszcze zmniejszyla. Niestety plci nie poznalam jeszcze ale obstawiam dziewczyne:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja jestem tu od początku, niestety pierwsze tygodnie ciąży nie były dla mnie zbyt łaskawe 🙈 mam nadzieje ze już na stałe wracam do świata żywych 😀
Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko w jak najlepszym porzadku, poznałam już płeć - chłopak ❤️ moje badanie trwało ponad pół godziny bo fasolka skakała w każda stronę i lekarz nie mógł zbadać przeziernosci, dopiero na koniec się udało. Jeśli chodzi o mnie to jestem z okolic Myslenic. Termin wg daty mam na 11 stycznia, a wg badania na 2 stycznia.
Życzę Wam miłego dnia 🍒
Super że wszystko ok❣️chyba już to pisałam ale co tam-ja przed ślubem mieszkałam w ok Myślenic ❣️

Ja miałam zamiar isc 26.07, ale ziomek od polecanego usg ma urlop, i idę wcześniej (15.07). Pewnie przez to nie poznam płci a tak chciałam :(

Ach te urlopy, ja przez urlopy tak samo nie dostałam się do lekarza, którego chciałam ;)
11 tc to bardzo wcześnie na płeć, właściwie to nawet na prenatalnych 12-13 tc bardzo często nie pada jednoznaczne stwierdzenie dot. płci :(

Ja to samo mam, przez urlop musialam przekladac wizyte i nie wiem jak to bedzie teraz z przedluzeniem l4;( nie wiem czy inny mi wypisze..

Kurcze a moje plany co do prenatalnych poszły sie paść, chciałąm w 13 tyg, ale ze względu na urlop lekarza wykonującego, będę miała w 11+4 (wg usg, bo wg OM 12+5) i się boję, że z płci nici :p

Termin 15.07 16:20. Kto ma ze mną? :p
Ja również mam prenatalne 15.07 u mnie to będzie rowno 13t0d 😊

reklama
Do góry