reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
Ja zawsze w takie upały jestem bez życia, a co dopiero w ciąży i to jeszcze przeziębiona 😕
Byłam dziś na pobraniu krwi to jak wsiadlam do auta to pokazywało 36 stopni, aż mi słabo było. Teraz chwilę spalam ale mam taki katar i głowa pęka że masakra 🤷‍♀️

Dziewczyny, my już po prenatalnych. Stres był tak duży że nawet tutaj nic nie pisałam że to już dziś 😌 Na usg wszystko dobrze ❤ cieszę się strasznie strasznie strasznie ❤ za każdą z Was też trzymam kciuki żeby usłyszała same dobre wieści !
Super 🥰 a który teraz masz tc? Wiadomo już czy chłopiec czy dziewczynka? 🙂

Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
A ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciąży :)
Zauważyłam, że im mniej rozkminiam i skupiam się na tym, czy coś mi jest, tym czuję się lepiej. Głowa zajęta weekendową wycieczką, od wczoraj pracą i leci 😊 jeśli tylko zdrowie pozwoli to mam zamiar pracować jak najdłużej, to mi baaardzo pomaga. Bez tego chyba w końcu po wypełnieniu wszystkich domowych zajęć zaczęłabym leżeć i... cierpieć 😁

Ja tez dzis mega spiaca, bo w nocy nie moglam spac. O dziwo moj synek obudzil sie tylko ze 2x na karmienie a ja lezalam i przewracalam sie z boku na bok do 3 w nocy….:(

reklama
Oj tak. Jak wracam o 15 z pracy jestem totalnie wypompowana, chociaż nie codziennie tak jest bo akurat wczoraj miałam mnóstwo energii i sprzątałam do 19 [emoji2957] A dziś totalny leń [emoji55]

Do góry