malgosia005
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiU mnie też dziś równe 10tc, termin z miesiączki 13.01, dziś mam wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiU mnie też dziś równe 10tc, termin z miesiączki 13.01, dziś mam wizytę
Witamy zdrówka i spokojnej ciąży.cześć Dziewczyny ;D
jestem mamą 6-letniej Alicji i 1 aniołka. Po wielu perypetiach, braku chęci męża na kolejne dziecko, moim strachu przed kolejnym dzieckiem, po poronieniu w 8 tc, nasileniu nerwicy, leczeniu sertraliną zaczęliśmy z początkiem 2021 znowu starac się o dzidzię i udało się ;D termin mam na 11.01 (z miesiączki), a na 13.01 (z USG).
Mam nadzieję, ze poostanę z wami:*
To trzymam kciuki za dobre wieści i czekamy na raport. Ja wizyta dopiero 6.07 jajo zniosę.U mnie też dziś równe 10tc, termin z miesiączki 13.01, dziś mam wizytę
Ja sobie przełożyłam z poniedziałku na dziś, bo chyba bym zwariowała, bardzo się stresuje a jeśli wszystko będzie ok to prenatalne za równo dwa tygodnie.To trzymam kciuki za dobre wieści i czekamy na raport. Ja wizyta dopiero 6.07 jajo zniosę.
tez mam prenatalne za 2 tygJa sobie przełożyłam z poniedziałku na dziś, bo chyba bym zwariowała, bardzo się stresuje a jeśli wszystko będzie ok to prenatalne za równo dwa tygodnie.
Ojej i ja dziś 10 zaczynamU mnie dziś równe 10t to podobnie
Ja mam więcej ale nie czuje się geriatrycznie, jestem młodaJa mam do was od razu pytanie czy sa tu mamy w ciazy geriatrycznej jak ja mam 35 lat
prawidlowo ja sie z tego mega smieje ale swoja droga ciekawa jestem jak bedzie w porownaniu do 6 lat wczesniejJa mam więcej ale nie czuje się geriatrycznie, jestem młoda
Nie duża różnicaOjej i ja dziś 10 zaczynam