przykro mi trzymaj sie;*Chyba najgorszy dzień w moim życiu. O godzinie 7 przyszłam na izbę przyjęć, czekałam do 8:30 po czym szybki pobór krwi i znów czekałam do 13 na usg, następnie o 16:10 wynik bety i teraz czekam na kolejny dzień, a co w kolejnym dniu? Nie wiem. Wiem tyle, ze ma być pobór krwi i baranie bety a później podanie tabletek (bo jakby im nie wystarczyło 2 usg ze serce naprawdę nie bije, cała ta biurokracja) i co dalej tego już naprawdę nie wiem podanie jakiegoś arthrotec któraś miała z tym styczność ? Co się po tym dzieje ? Ile mam tu być ? Jestem załamana, pocieszający jest fakt ze na oddziale takich „przypadków” jak ja jest 5. Żadna nic nie wie.
reklama
Ja mam za tydzień, a też świruje i zastanawiam się czy jest sens przekładać na poniedziałek bo mówią, że usg musi być od 12tc, a ja zaczynam go w niedziele. Na razie jestem tylko po pappa i wolnym beta, ale to nic mi nie dajeJa sobie przełożyłam z poniedziałku na dziś, bo chyba bym zwariowała, bardzo się stresuje a jeśli wszystko będzie ok to prenatalne za równo dwa tygodnie.
Przykro mi. Trzymaj się. Arthrotec z tego co kojarzę to środek używany do poronienia.Chyba najgorszy dzień w moim życiu. O godzinie 7 przyszłam na izbę przyjęć, czekałam do 8:30 po czym szybki pobór krwi i znów czekałam do 13 na usg, następnie o 16:10 wynik bety i teraz czekam na kolejny dzień, a co w kolejnym dniu? Nie wiem. Wiem tyle, ze ma być pobór krwi i baranie bety a później podanie tabletek (bo jakby im nie wystarczyło 2 usg ze serce naprawdę nie bije, cała ta biurokracja) i co dalej tego już naprawdę nie wiem podanie jakiegoś arthrotec któraś miała z tym styczność ? Co się po tym dzieje ? Ile mam tu być ? Jestem załamana, pocieszający jest fakt ze na oddziale takich „przypadków” jak ja jest 5. Żadna nic nie wie.
Będzie dobrze musi być a pappa jak Ci wyszła?Jutro mam prenatalne. Już jestem cała w stresie
Kasia78915
Fanka BB :)
Czy Wy dziewczyny robicie test pappa przed usg? Ja mam wszystko w ten sam dzień.
Ja zrobiłam pappe tydzień przed usg, bo mówili że się na niego długo czeka, a wyniki miały być wtedy razem odczytywaneCzy Wy dziewczyny robicie test pappa przed usg? Ja mam wszystko w ten sam dzień.
Ja miałam przepisany arthrotec w pierwszej ciąży po tym jak zarodek przestał się rozwijać i serduszko stanęło. To środek używany jako poronny (chociaż nie takie ma przeznaczenie). Aplikowałam dopochwowo 1 tabletkę co 8 godzin przez 3 lub 4 dni (nie pamiętam szczerze mówiąc), zaczęłam krwawić jakoś 6 godzin po pierwszej aplikacji. Tylko, że ja byłam wtedy w domu, a nie w szpitalu, w ogóle zupełnie inaczej to wyglądało w stosunku do tego co Ty opowiadasz. :/Chyba najgorszy dzień w moim życiu. O godzinie 7 przyszłam na izbę przyjęć, czekałam do 8:30 po czym szybki pobór krwi i znów czekałam do 13 na usg, następnie o 16:10 wynik bety i teraz czekam na kolejny dzień, a co w kolejnym dniu? Nie wiem. Wiem tyle, ze ma być pobór krwi i baranie bety a później podanie tabletek (bo jakby im nie wystarczyło 2 usg ze serce naprawdę nie bije, cała ta biurokracja) i co dalej tego już naprawdę nie wiem podanie jakiegoś arthrotec któraś miała z tym styczność ? Co się po tym dzieje ? Ile mam tu być ? Jestem załamana, pocieszający jest fakt ze na oddziale takich „przypadków” jak ja jest 5. Żadna nic nie wie.
Trzymam kciuki!Jutro mam prenatalne. Już jestem cała w stresie
Ja chcę zrobić wcześniej, żeby idąc na USG lekarz miał cały obraz. Ale póki co czekam na wizytę u lekarza i zobaczymy co powie, bo ja dopiero 8+3 dziś.Czy Wy dziewczyny robicie test pappa przed usg? Ja mam wszystko w ten sam dzień.
monnkej
Jutro dopiero będę miała robione, wszystko razem i po 6 dniach wyślą na maila wynik.Będzie dobrze musi być a pappa jak Ci wyszła?
reklama
Mimimka89
Będzie dobrze, nie stresuj sięCzy Wy dziewczyny robicie test pappa przed usg? Ja mam wszystko w ten sam dzień.
Podziel się: