Ooo tak też możnaJutro dopiero będę miała robione, wszystko razem i po 6 dniach wyślą na maila wynik.
reklama
ja bede miala w 12t1dJa mam za tydzień, a też świruje i zastanawiam się czy jest sens przekładać na poniedziałek bo mówią, że usg musi być od 12tc, a ja zaczynam go w niedziele. Na razie jestem tylko po pappa i wolnym beta, ale to nic mi nie daje
trzymaj sie;*Jutro mam prenatalne. Już jestem cała w stresie
ja mam w ten sam dzien. Ale ja mam na NFZ, wiem, ze taki maja system.. jak przy Ali robilam prywatnie, to najpierw mialam pappa a potem usgCzy Wy dziewczyny robicie test pappa przed usg? Ja mam wszystko w ten sam dzień.
Mona.lisa
Fanka BB :)
Ja jutro może nie prenatalne ale zwykła wizyta. Stres tez ogromny..Jutro mam prenatalne. Już jestem cała w stresie
Tak wszystko ok, ale lekarz mnie odesłał na następny wtorek, bo stwierdził, że to za wcześnie aby robić badanie w 11 t6d. Będę miała badanie zrobione w 13 tygodniu@Nati1710 czy dobrze pamietam, że miałaś wczoraj prenatalne? Czy wszystko w porządku?
Mimimka89
Będzie dobrze, bez stresu
Ja jutro może nie prenatalne ale zwykła wizyta. Stres tez ogromny.
monnkej
Trzymam kciuki mocno!!!Ja jutro może nie prenatalne ale zwykła wizyta. Stres tez ogromny..
reklama
Hmm a dlaczego za wcześnie? Teoretycznie można od 11+1 chyba?Tak wszystko ok, ale lekarz mnie odesłał na następny wtorek, bo stwierdził, że to za wcześnie aby robić badanie w 11 t6d. Będę miała badanie zrobione w 13 tygodniu
Ja idę 12+0 i mam nadzieję że to jednak nie za wcześnie
Podziel się: