reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Zrób mocz z posiewem będzie więcej jasności
Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Martwić się czy czekać cierpliwie na wizytę?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
ja mam za to jakieś pasma śluzu 🤷‍♀️

My mamy córkę Aurelię
emoji4.png
Piękne imię. Kiedyś właśnie myślałam że jak będę mieć bliźniaki to Gabriel i Aurelia, Gabriel już jest :) więc jak będzie dziewczynka to zostanie Aurelka.

Zrobiłabym posiew na wizytę. Zeby mógł gin dobrać od razu dobry lek ;) akurat na wynik poczekasz kilka dni i będzie wizyta.

A ja trochę inne pytanie dla mamuś. Jak wasze dzieci mają na imię? Może ktoś się zainspiruje[emoji854]
Ja mam w domu Alicję. I teraz też chcemy iść w „A” jak będzie chłopiec to na pewno Aleksander a jak dziewczynka to się chyba rozwiedziemy, bo ja chcę żeby była Aniela a mąż Anastazja 🙈

Jak byłam w ciąży z córką to tu na forum oprócz naszego głównego wątku mamuś lutowych zalozylismy tez swoją grupe zamknietą zeby swobodnoej pisac o sprawach intymnych i wrzucać fotki np rodzinne. Ale niewiem jak się taką grupę prywatną zakłada. Może pomyślimy o tym?

Jestem za :) Chyba trzeba napisać do @aniaslu i jedna z nas musi zostać administratorem grupy :) tylko tyle wiem [emoji14] A jak to utworzyć dalej i jak dodać nas już nie wiem..pewnie aniaslu wie :) więc jeśli jest jedna internetowo odważna i ogarnia takie rzeczy to myślę że to będzie dobry pomysł:)

reklama
Jak byłam w ciąży z córką to tu na forum oprócz naszego głównego wątku mamuś lutowych zalozylismy tez swoją grupe zamknietą zeby swobodnoej pisac o sprawach intymnych i wrzucać fotki np rodzinne. Ale niewiem jak się taką grupę prywatną zakłada. Może pomyślimy o tym?
Też jestem za, pisałam nawet kiedyś o tym, ale w sumie temat umarł śmiercią naturalną 🙈 Trzeba stworzyć chyba listę chętnych i wysłać do @aniaslu, tak mi się wydaje

Do góry