reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie szczepień.
Do tej pory się tym tematem nie interesowałam, dlatego zapytałam.
Niechcąc drażnić żadnej Pani tematem, bo nie taki był cel pytania, chciałam przeprosić Wszystkie Panie które się zirytowały.
Jeszcze raz bardzo dziękuję, 😊😊
dla mnie to cenne informacje, mam teraz zarys czego mniej więcej się spodziewać.

reklama
My mamy córkę Aurelię[emoji4]
Mówicie że macica już rośnie? No rzeczywiście zawsze każde wzdęcie potrafiłam "spłaszczyć" mięśniami brzucha a tego się nie da, a co jeśli rośnie tak szybko bo będą bliźniaki?
Mój najmłodszy nazywa się Gabriel więc jakoś tak pasuje mi do niego Aurelia. Tak anielsko, ale jak to zdrabniać? Jeśli będzie chłopczyk to niewiem. Najstarszy to Dorian.
Co do szczepień to ja się boję. Coraz więcej naukowców bije na alarm że białko kolczaste które generują szczepionki to jest toksyna która powoduje te zakrzepy i zapalenie mięśnia sercowego. Akurat w izrelaelu coraz więcej młodych po szczepieniu ma chore serce. Czytałam że to białko rozchodzi się w krwiobiegu, osadza w narządach nawet jajnikach i przechodzi przez bariere krew-mózg i do łożyska. Ale może za dużo czytam. Po prostu się boję, chyba nawet bardziej niż covida.

Tym co ja pisałam o szczepieniach się nie stresujcie, bo kto wie jaka jest prawda a ja tam wolę być ostrożna, może przesadnie. Zróbmy wedłóg swojej intuicji. Kto ciekawy mogę przesłać w wiadomości jakieś linki ale tu nie chce nikomu głowy truć.
Mój aniołek to Tymon.
No i tak jak mówiłam, to chyba nie wzdęcie. Teraz jestem głodna a bebech jest ,
Czyli albo tłuszcz albo bliźniaki 😂

Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Martwić się czy czekać cierpliwie na wizytę?

Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
Ja mam ph wysokie 9, ale o bakteriach nic nie jest napisane

reklama
Mi kazała zażywać żurawit bo też wyszły bakterie w moczu.. i stosuję już jakoś z 3tyg

Do góry