reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Zrób mocz z posiewem będzie więcej jasności
Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
Wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Martwić się czy czekać cierpliwie na wizytę?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała podwyższone bakterie w moczu? Odebrałam dziś wyniki, norma jest 0,00-385,80, a ja mam 1405,20. Wszystkie pozostałe wyniki w porządku, tylko te bakterie...
ja mam za to jakieś pasma śluzu 🤷‍♀️

My mamy córkę Aurelię
emoji4.png
Piękne imię. Kiedyś właśnie myślałam że jak będę mieć bliźniaki to Gabriel i Aurelia, Gabriel już jest :) więc jak będzie dziewczynka to zostanie Aurelka.

Zrobiłabym posiew na wizytę. Zeby mógł gin dobrać od razu dobry lek ;) akurat na wynik poczekasz kilka dni i będzie wizyta.

A ja trochę inne pytanie dla mamuś. Jak wasze dzieci mają na imię? Może ktoś się zainspiruje[emoji854]
Ja mam w domu Alicję. I teraz też chcemy iść w „A” jak będzie chłopiec to na pewno Aleksander a jak dziewczynka to się chyba rozwiedziemy, bo ja chcę żeby była Aniela a mąż Anastazja 🙈

Jak byłam w ciąży z córką to tu na forum oprócz naszego głównego wątku mamuś lutowych zalozylismy tez swoją grupe zamknietą zeby swobodnoej pisac o sprawach intymnych i wrzucać fotki np rodzinne. Ale niewiem jak się taką grupę prywatną zakłada. Może pomyślimy o tym?

Jestem za :) Chyba trzeba napisać do @aniaslu i jedna z nas musi zostać administratorem grupy :) tylko tyle wiem [emoji14] A jak to utworzyć dalej i jak dodać nas już nie wiem..pewnie aniaslu wie :) więc jeśli jest jedna internetowo odważna i ogarnia takie rzeczy to myślę że to będzie dobry pomysł:)

reklama
Jak byłam w ciąży z córką to tu na forum oprócz naszego głównego wątku mamuś lutowych zalozylismy tez swoją grupe zamknietą zeby swobodnoej pisac o sprawach intymnych i wrzucać fotki np rodzinne. Ale niewiem jak się taką grupę prywatną zakłada. Może pomyślimy o tym?
Też jestem za, pisałam nawet kiedyś o tym, ale w sumie temat umarł śmiercią naturalną 🙈 Trzeba stworzyć chyba listę chętnych i wysłać do @aniaslu, tak mi się wydaje

Do góry